Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Poco F3 5G Video Review: Τα έχει όλα και συμφέρει

Poco F3 5G Video Review: Τα έχει όλα και συμφέρει

απο Kostas Gliatiotis

Το Poco F3 5G είναι το ισχυρότερο και συνολικά καλύτερο Smartphone της θυγατρικής εταιρείας της Xiaomi, που είναι επίσημα διαθέσιμο στη χώρα μας. Μετά από αρκετές πλέον …. εβδομάδες χρήσης, ήρθε η ώρα για το αναλυτικό μας Review.

Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο εντυπωσιακός σε επιδόσεις Snapdragon 870 επεξεργαστής της Qualcomm, έχει μια καταπληκτική για τα χρήματα αυτά, Super AMOLED οθόνη με 120Hz ρυθμό ανανέωσης, και μια πολυτελή κατασκευή από Gorilla Glass. Οι κάμερες του Poco F3 μπορεί να μην αποτελούν το “δυνατό” του σημείο, αφού ο IMX582 αισθητήρας των 48mp της Sony είναι λιγότερο εντυπωσιακός, καλύπτει όμως τις απαιτήσεις για καθημερινή χρήση, μαζί με μια Ultrawide κάμερα στα 8mp και μια ιδιαίτερα … χρήσιμη Macro camera στα 5mp με Auto focus.

Η μπαταρία του Smartphone έχει λογική χωρητικότητα στα 4.500mAh και φορτίζει ικανοποιητικά γρήγορα με 33W από τον φορτιστή που περιλαμβάνεται στην συσκευασία του. Το MiUi 12 γραφικό περιβάλλον της Xiaomi/Poco έχει αμέτρητες επιλογές για την διαχείριση ενέργειας και εφαρμογών, και “τρέχει” πάνω από το Android 11 λειτουργικό σύστημα της Google.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights