Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Poco F3 5G Unboxing : Πραγματικό Flagship killer

Poco F3 5G Unboxing : Πραγματικό Flagship killer

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Poco F3 5G είναι με διαφορά το ισχυρότερο Smartphone που έχει κατασκευάσει ποτέ η εταιρεία. Έχει τον νεό Snapdragon 870 επεξεργαστή της Qualcomm στο εσωτερικό του, που αποτελεί μια ακόμα πιο ισχυρή έκδοση του Snapdragon 865. Έχει μια εντυπωσιακή Super AMOLED οθόνη στα 120Hz, κατασκευή από γυαλί και τρεις κάμερες στο πίσω μέρος του. Μαζί με το Poco X3 Pro που είναι αντίστοιχα ενδιαφέρον και με πιο λογικό κόστος, θα ξεκινήσει να πωλείται επίσημα στη χώρα μας μέσα στην επόμενη εβδομάδα, όπως πάντα από την Info-quest που αποτελεί τον επίσημο εισαγωγέα όλων των προϊόντων της Xiaomi αλλά και της Poco στη χώρα μας.

Το Smartphone δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις επιδόσεις που προσφέρει, χωρίς όμως να κάνει κάποια σημαντική παραχώρηση σε κάποιον άλλο τομέα, με πιθανή εξαίρεση την βασική κάμερα των 48mp με το παλαιότερο πλέον IMX582 αισθητήρα της Sony.  Μαζί με αυτή υπάρχει μια ακόμα κάμερα με Ultrawide φακό και ανάλυση 8mp αλλά και μια Macro κάμερα των 5mp που είναι χρήσιμη και στην πράξη χάρη στο Auto focus που διαθέτει. Ξεχωρίζει παρόλα αυτά η Super AMOLED οθόνη των 6.67 ιντσών με 120Hz ρυθμό ανανέωσης και υποστήριξη HDR10 περιεχομένου, με ονομαστική ανάλυση 2400×1080 pixels που είναι απόλυτα ικανοποιητική για κάθε είδους χρήση.

Ο Snapdragon 870 έχει εντυπωσιακές επιδόσεις σε κάθε τομέα, αφού έχει υψηλότερη συχνότητα λειτουργίας για τον ισχυρότερο από τους πυρήνες επεξεργασίας στο εσωτερικό του, αλλά και για την Adreno 650 κάρτα γραφικών η οποία καλύπτει με χαρακτηριστική άνεση τις απαιτήσεις ακόμα και δύσκολων παιχνιδιών.

Έρχεται με Android 11 και το MiUi γραφικό περιβάλλον της Xiaomi πάνω από αυτό, με μικρές αλλαγές όπως ο διαφορετικός Poco Launcher. Στη χώρα μας θα κυκλοφορήσει σύντομα με τιμή κοντά στα 400 ευρώ για την έκδοση με 128GB αποθηκευτικού χώρου. Το Poco F3 είναι ταυτόχρονα και το ισχυρότερο 5G Smartphone της εταιρείας, ενώ μαζί με το Mi 11 Lite 5G της Xiaomi, είναι δύο ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και ισχυρές προτάσεις με υποστήριξη για δίκτυα πέμπτης γενιάς.

Τέλος, η μπαταρία στο εσωτερικό του έχει ίσως μικρότερη χωρητικότητα από το ιδανικό, στα 4.520mAh, όμως φορτίζει ικανοποιητικά γρήγορα με εως 33W από έναν φορτιστή μάλιστα που περιλαμβάνεται στην συσκευασία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights