Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Αποστειρώνονται μόνα τους ! LG Tone Free FN7 Unboxing

Αποστειρώνονται μόνα τους ! LG Tone Free FN7 Unboxing

απο Kostas Gliatiotis

Η LG έχει μια μακροχρόνια παρουσία στην αγορά των προϊόντων ήχου, και σε αυτά περιλαμβάνονται πολλά διαφορετικά είδη ασύρματων Bluetooth ακουστικών. Χωρίς ιδιαίτερη “προώθηση”, η εταιρεία συμμετέχει και στην αγορά των TWS ακουστικών τύπου “ψείρας”, και τα Tone Free FN7 αποτελούν την νεότερη και καλύτερη πρόταση της.

Εκτός της εντυπωσιακής τεχνολογίας UVnano που … αποστειρώνει κάθε ακουστικό με υπεριώδη φωτισμό, έχουν πολλές ακόμα ενδιαφέρουσες δυνατότητες. Το Active noise cancellation μπορεί να προσαρμοστεί σε δύο επίπεδα ανάλογα με τον θόρυβο σε εξωτερικούς χώρους, αλλά υπάρχει και ξεχωριστό Ambient Sound mode που επιτρέπει σε συγκεκριμένους ήχους να “περνάνε” από το ακουστικό ώστε να έχουμε καλύτερη αντίληψη του χώρου γύρω μας.

Συμφωνα με την εταιρεία, τα Bluetooth ακουστικά της έχουν και πολύ καλούς χρόνους λειτουργίας. Μπορούν να παίζουν μουσική για έως 7 ώρες, και συνολικα 25 ώρες με την μπαταρία της θήκης. Μάλιστα φορτίζουν εντυπωσιακά γρήγορα και μόλις 5 λεπτά φόρτισης στην θήκη αρκούν για μια ώρα λειτουργίας. Υπάρχει τέλος και ενα “πειραματικό” Mode με χαμηλότερο Latency προκειμένου τα ακουστικά να είναι χρήσιμα και σε παιχνίδια, μειώνοντας σημαντικά την “καθυστέρηση” στην μεταφορά του ήχου από το Smartphone μας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights