Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Poco M3 Pro 5G unboxing: Ακόμα καλύτερο

Poco M3 Pro 5G unboxing: Ακόμα καλύτερο

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Poco M3 pro είναι μια βελτιωμένη έκδοση του ήδη εντυπωσιακού για τα χρήματα του, Poco M3 της εταιρείας. Έρχεται με υποστήριξη 5G, πιστοποιημένο για Cosmote, Vodafone και Wind και έχει στο εσωτερικό του έναν ισχυρότερο Dimensity 700 επεξεργαστή της Mediatek. Η LCD οθόνη του έχει υψηλότερη FullHD+ ανάλυση και ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz. Το νέο Smartphone της εταιρείας, θα ξεκινήσει να πωλείται στη χώρα μας επίσημα τις επόμενες ημέρες από την Info-Quest και το δίκτυο των επίσημων συνεργατών της.

Παραδοσιακά, το γνωρίζουμε μαζί για πρώτη φορά στο Unboxing video του. Προφανώς, και πρόκειται για μια διαφορετική σε εμφάνιση έκδοση του Redmi Note 10 5G, με μια ακόμα όμως σημαντική διαφορά.

Το Poco M3 Pro θα έρθει στη χώρα μας επίσημα σε έκδοση με 128GB αποθηκευτικού χώρου, και 6GB RAM. Τρέχει Android 11 και πάνω από αυτό το MIUI 12 γραφικό περιβάλλον της Xiaomi με μικρές αλλαγές για την Poco. Η βασική του κάμερα έχει και εδώ ανάλυση 48mp και μαζί με αυτή υπάρχουν δύο ακόμα κάμερες, με περιορισμένη χρησιμότητα. Η μια από αυτές έχει Macro φακό για φωτογραφίες από μικρή απόσταση, και ανάλυση 2mp ενώ η τρίτη είναι απλά ένας αισθητήρας βάθους.

Τέλος, η μπαταρία έχει απόλυτα ικανοποιητική χωρητικότητα στα 5.000mAh και υποστηρίζεται λογικά ταχεία φόρτιση στα 18W.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights