Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Huawei Watch 3 Series: Μια νέα εποχή έρχεται

Huawei Watch 3 Series: Μια νέα εποχή έρχεται

απο Kostas Gliatiotis

Σε μια εποχή που για τους περισσότερους από εμάς, η καθημερινότητα είναι γεμάτη δυσκολίες, η παρακολούθηση της υγείας μας είναι όλο και πιο σημαντική. Το ίδιο σημαντικό όμως είναι να έχουμε και τα απαραίτητα εργαλεία που θα κάνουν την  ζωή μας πιο εύκολη, επαγγελματικά, προσωπικά αλλά και στην φυσική μας κατάσταση.

Η Huawei έχει μια μακροχρόνια παράδοση πλέον, στην δημιουργία ξεχωριστών Smartwatch, σχεδιασμένων να καλύπτουν όλες αυτές μας τις ανάγκες με τον καλύτερο τρόπο. Όμως με το Watch 3 Pro και το Watch 3, η εταιρεία περνάει σε μια νέα… εποχή έξυπνων συσκευών, με επιπλέον δυνατότητες. Το Harmony OS, το νέο λειτουργικό σύστημα που αναπτύσσει η ίδια η Huawei, κάνει το “ντεμπούτο” του στην Ευρωπαϊκή αγορά και την χώρα μας στα δύο νέα Smartwatch.

Σχεδιασμένο με ένα νέο, διαδραστικό και εύχρηστο γραφικό περιβάλλον, με την ελευθερία εγκατάστασης εφαρμογών, αλλά και την διαχείριση των δεδομένων μας από το ίδιο το ρολόι, η καθημερινότητα με ένα Smartwatch δεν θα είναι ποτέ η ίδια. Όμως τα Huawei Watch 3 διατηρούν όλες τις μετρήσεις που θεωρούμε πλέον δεδομένες και χρήσιμες στην καθημερινότητα μας, με βελτιώσεις στην καταγραφή τους, και την προσθήκη μερικών νέων και αντίστοιχα χρήσιμων. Η παρακολούθηση καρδιακών παλμών, περιεκτικότητας του αίματος σε οξυγόνο παρουσιάζονται πλέον σε ένα νέο και όμορφο γραφικό περιβάλλον.

Η παρακολούθηση της ποιότητας και της διάρκειας του ύπνου μας υποστηρίζεται πλέον από την τεχνολογία TrueSleep 2.0 της εταιρείας, με μια συνολική… βαθμολογία της ποιότητας του ύπνου μας, συνδυασμού της διάρκειας με την ποιότητα της αναπνοής μας και προτάσεις για να ξεκουραζόμαστε πιο αποτελεσματικά. Η νεότερη προσθήκη όμως είναι η καταγραφή της θερμοκρασίας του δέρματος μιας, για μια ακόμα πιο ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης της υγείας μας.

Το νέο γραφικό περιβάλλον έρχεται με νέο τρόπο χειρισμού, με περιστρεφόμενη “κορώνα’ που αντιδρά μέσω της δόνησης του Smartwatch, και λειτουργεί ιδανικά με το νέο γραφικό περιβάλλον του HarmonyOS. Τα δύο νέα Watch 3 και Watch 3 Pro θα είναι σύντομα διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά, για να προσφέρουν σε όλους μια βελτιωμένη καθημερινότητα με τις νέες και βελτιωμένες δυνατότητες τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights