Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy Tab A7 Lite: Για απλή καθημερινή χρήση

Samsung Galaxy Tab A7 Lite: Για απλή καθημερινή χρήση

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung είναι μια από τις λίγες εταιρείες που δίνουν πλέον σημασία στην κατηγορία των οικονομικών Tablets, και το νέο Galaxy Tab A7 Lite είναι η καλύτερη απόδειξη για αυτό. Εϊναι σχεδιασμένο για απλή καθημερινή χρήση, και μέχρι ένα σημείο τα τεχνικά του χαρακτηριστικά “οριακά” καλύπτουν και αυτές τις απαιτήσεις. Έχει έναν Mediatek Helio P22T επεξεργαστή στο εσωτερικό του, και η βασική του έκδοση έρχεται με 3GB RAM και μόλις 32GB αποθηκευτικού χώρου.

Τρέχει όμως το OneUI 3.1 γραφικό περιβάλλον της Samsung και κάτω από αυτό, βρίσκεται το Android 11 λειτουργικό σύστημα της Google. Η οθόνη του Tablet έχει ασυνήθιστη διαγώνιο στις 8.7 ίντσες, και η ανάλυση της είναι μάλλον αναμενόμενα χαμηλή στα 1340×800 pixels. Είναι όμως ένα ιδιαίτερα φωτεινό και με καλή χρωματική απόδοση, LCD Panel που καλύπτει και αυτό τις βασικές απαιτήσεις που μπορεί να έχει κάποιος σε αυτά τα χρήματα. Το Tab A7 Lite είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο σχεδόν σε όλοκληρο το πίσω μέρος του, ένα υλικό που το κάνει σαφώς πιο “ποιοτικό”, και έχει δύο στερεοφωνικά ηχεία, όπως και μια μπαταρία με χωρητικότητα 5.100mAh στο εσωτερικό του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights