Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ HONOR Magic 3 με Snapdragon 888 Plus

HONOR Magic 3 με Snapdragon 888 Plus

απο Kostas Gliatiotis

Η δυναμική επάνοδος της Honor στην αγορά των Smartphones, ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό, με την παρουσίαση της σειράς Honor 50, που εκτός από τα εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά ειδικά στο Honor 50 Pro, θα έρθει και με πλήρη υποστήριξη για τις εφαρμογές και υπηρεσίες της Google και φυσικά πρόσβαση στο Play Store. Η εταιρεία όμως έδωσε επίσημα στη δημοσιότητα μια ακόμα πιο ενδιαφέρουσα πληροφορία, που επιβεβαιώνει την πρόθεση της να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο την γκάμα της και με Flagship Smartphones. Σύμφωνα με την κα. Fang Fei, την πρόεδρο ανάπτυξης προϊόντων της εταιρείας, το επόμενο Honor Magic 3 θα χρησιμοποιεί τον Snapdragon 888 Plus επεξεργαστή της Qualcomm.

O νέος επεξεργαστής ερχεται με ακόμα καλύτερες συνολικά επιδόσεις, τη συχνότητα του ισχυρότερου πυρήνα στο εσωτερικό του  να φτάνει πλέον τα 3.0GHz και βελτιωμένη AI απόδοση. Προς το παρόν τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του Honor Magic 3 δεν είναι γνωστά με λεπτομέρειες, η ύπαρξη όμως του θεωρητικά καλύτερου διαθέσιμου επεξεργαστή στο εσωτερικό του, δείχνει ξεκάθαρα την πρόθεση της εταιρείας να το τοποθετήσει στην κορυφή.

Πριν μερικούς μήνες, η Honor έγινε μια πλήρως ανεξάρτητη εταιρεία από την μητρική της μέχρι τότε Huawei. Με την αλλαγή αυτή, οι περιορισμοί που (άδικα) έχει θέσει η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, έπαψαν να ισχύουν και η διάθεση των νέων Smartphones με Google Play Services και πλέον επεξεργαστές της Qualcomm είναι η καλύτερη απόδειξη για αυτό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights