Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Huawei Watch 3 Series: smartwatch και συμβατικό ρολόι σε ένα.

Huawei Watch 3 Series: smartwatch και συμβατικό ρολόι σε ένα.

απο Kostas Gliatiotis

Σε μια εποχή που για τους περισσότερους από εμάς, η καθημερινότητα είναι γεμάτη δυσκολίες, η παρακολούθηση της υγείας μας είναι όλο και πιο σημαντική. Το ίδιο σημαντικό όμως είναι να έχουμε και τα απαραίτητα εργαλεία που θα κάνουν την  ζωή μας πιο εύκολη, και αυτά που θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε την φυσική μας κατάσταση.

Η Huawei έχει μια μακροχρόνια παράδοση, στην δημιουργία ξεχωριστών Smartwatch, σχεδιασμένων να καλύπτουν όλες αυτές μας τις ανάγκες με τον καλύτερο τρόπο. Όμως με το Watch 3 Pro και το Watch 3, η εταιρεία περνάει σε μια νέα… εποχή έξυπνων συσκευών, με επιπλέον δυνατότητες. Το Harmony OS, το νέο λειτουργικό σύστημα που αναπτύσσει η ίδια η Huawei, κάνει το “ντεμπούτο” του στην Ευρωπαϊκή αγορά και την χώρα μας στα δύο νέα Smartwatch. Με το Harmony OS, η εταιρεία κάνει το επόμενο … βήμα σε μια ανεξάρτητη πορεία, κάνοντας ακόμα πιο ισχυρό το δικό της οικοσύστημα !

Σχεδιασμένο με ένα νέο, διαδραστικό και εύχρηστο γραφικό περιβάλλον, με την ελευθερία εγκατάστασης εφαρμογών, και ένα πλήθος δυνατοτήτων που αυτό φέρνει, η καθημερινότητα με ένα Smartwatch δεν θα είναι ποτέ η ίδια. Όμως τα Huawei Watch 3 διατηρούν όλες τις μετρήσεις που θεωρούμε πλέον δεδομένες και χρήσιμες στην καθημερινότητα μας, με βελτιώσεις στην καταγραφή τους.

Η παρακολούθηση καρδιακών παλμών, περιεκτικότητας του αίματος σε οξυγόνο παρουσιάζονται πλέον σε ένα επανασχεδιασμένο περιβάλλον με επιπλέον χρήσιμες πληροφορίες. Η μέτρηση γίνεται «έξυπνα» σε 24ωρη βάση, και το Watch 3 και Watch 3 Pro δημιουργούν μια αναλυτική κατάσταση της υγείας μας την οποία μπορούμε να δούμε μέσω της εφαρμογής Huawei Health.

H ποιότητα όμως της ξεκούρασης μας, είναι σημαντική για να … αντέξουμε την καθημερινότητα. Μέσω του TrueSleep 2.0, το Smartwatch μας συνδυάζει την παρακολούθηση της διάρκειας του ύπνου μας, με δεδομένα για το είδος του, και τα συνδυάζει με την μέτρηση οξυγόνου για μια συνολική και καλύτερη εικόνα. Στην συνέχεια μας προτείνει τρόπους να βελτιώσουμε τον ύπνο μας, σε διάρκεια και όχι μόνο. Με έναν έξυπνο τρόπο και εδώ, τα δύο νέα Smartwatch μπορούν να μας βοηθήσουν να μειώσουμε το Stress της καθημερινότητας μας, ξεκινώντας την ημέρα μας πιο… ξεκούραστοι.

Μια νέα δυνατότητα είναι η μέτρηση και καταγραφη της θερμοκρασίας του σώματος μας, σαν μια «ένδειξη» της συνολικής εικόνας μας. Παρότι διαφέρει από την θερμοκρασία του σώματος μας, μπορεί να βοηθήσει να αντιληφθούμε νωρίτερα ότι … πιέζουμε τον εαυτό μας περισσότερο από ότι πρέπει, αλλά και να καταλάβουμε γιατί δεν νιώθουμε τόσο καλά.

Το ανανεωμένο γραφικό περιβάλλον των Watch 3 και Watch 3 Pro, έρχεται και με μια νέα έξυπνη μέθοδο χειρισμού. Η 3D «κορώνα» στη δεξιά πλευρά του, αντιδρά στην περιστροφή για να πλοηγούμαστε στο μενού του Harmony OS, και υπάρχει ένα ακόμα πλήκτρο που μπορούμε να επιλέξουμε εμείς την εφαρμογή που θα ανοίγει.

Όμως ένα Smartwatch πρέπει να ξεχωρίζει και στο τεχνικό κομμάτι, και τα δύο Watch 3 το πετυχαίνουν αυτό με τον καλύτερο τρόπο. Το Watch 3 Pro είναι κατασκευασμένο από υλικά που το κάνουν να ξεχωρίζει. Η οθόνη του προστατεύεται με ζαφείρι, για εντυπωσιακή αντοχή σε χτυπήματα και γρατζουνιές. Η «κάσα» του είναι κατασκευασμένη από τιτάνιο, ένα υλικό που προσφέρει επίσης κορυφαία αντοχή, με πλεονέκτημα το σημαντικά χαμηλότερο του βάρος.

Το Watch 3 απευθύνεται σε όσους θέλουν ένα πιο… Elegant και μικρότερο σε μέγεθος Smartwatch. Είναι όμως κατασκευασμένο και αυτό από ατσάλι, με την ποιότητα που περιμένει κανείς πλέον από την Huawei. Το κάτω μέρος των δύο Smartwatch είναι κατασκευασμένο από κεραμικό υλικό, ένα υλικό που και αυτό έχει τα δικά του πλεονεκτήματα. Αρχικά η… αίσθηση στο χέρι είναι διαφορετική και μοναδική, επιτρέπει όμως και την ασύρματη φόρτιση των δύο Smartwatch χωρίς τους περιορισμούς του πλαστικου σαν υλικό.

Για την Huawei, ένα Smartwatch είναι περισσότερα από ένα «εργαλείο» τεχνολογίας. Είναι κάτι που έχουμε πάντα μαζί μας, ακόμα ίσως και πιο συχνά από το Smartphone μας. Πρέπει λοιπόν  να συνδυάζει την κορυφαία τεχνολογία με την πολυτέλεια και την κατασκευή ενός ακριβού ρολογιού που ταιριάζει στον «χαρακτήρα» του ιδιοκτήτη του. Με τα δύο Watch 3 Series, η εταιρεία δείχνει ότι μπορεί να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τα προϊόντα της σε μια κατηγορία που ήταν ήδη στην κορυφή.

Μέχρι τις 11 Ιουλίου, τα δύο  νέα Watch 3 Pro και Watch 3 έρχονται σε μια μοναδική προσφορά το καθένα στο δίκτυο των επίσημων συνεργατών της Huawei Hellas. Το Watch 3 pro έρχεται με δώρο τα εντυπωσιακά Freebuds Pro ασύρματα ακουστικά της εταιρείας, και το Watch 3 με τα κορυφαία για την κατηγορία τους, Freebuds 4i.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

FacebookHuaweimobileGR

Instagramhuaweimobilegr

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights