Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Θερμοκρασία και επιδόσεις [Mi 11 Ultra, Realme GT, Mi 11i]

Θερμοκρασία και επιδόσεις [Mi 11 Ultra, Realme GT, Mi 11i]

απο Kostas Gliatiotis

Τα Xiaomi Mi 11 Ultra, Mi 11i και Realme GT είναι τρία πολύ διαφορετικά Smartphones. Έχουν όμως ένα κοινό, τον Snapdragon 888 επεξεργαστή στο εσωτερικό τους. Είναι γνωστό ότι η Qualcomm δεν έχει πετύχει μια καλή ισορροπία ανάμεσα στην απόδοση, την θερμοκρασία και την κατανάλωση ενέργειας του συγκεκριμένου επεξεργαστή, και κάθε μια από τις συσκευές προσπαθεί να αντιμετωπίσει το “πρόβλημα” αυτό με διαφορετικό τρόπο.

Στο συγκεκριμένο, μάλλον “τεχνικό” και λιγότερο απλό βίντεο, βλέπουμε πως κάθε ένα από τα τρία Smartphones διαχειρίζονται με διαφορετικό τρόπο την θερμότητα που παράγεται στο εσωτερικό τους, αλλά και το πως διατηρούν την απόδοση για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ο εύκολος τρόπος να μετρήσει κανείς τις επιδόσεις του Snapdragon 888 είναι μέσω συγκεκριμένων Benchmarks όπως το GeekBench και φυσικά το 3D Mark για την απόδοση της απαράδεκτης σε κατανάλωση, Adreno 660 GPU. Όμως μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει το πως αυτές οι επιδόσεις μειώνονται σε συνεχόμενη χρήση, και το πως κάθε συσκευή καταφέρνει ή όχι να αντέξει χωρίς να υπερθερμανθεί.

Προφανώς και τα τρία Smartphones απευθύνονται σε αρκετά διαφορετικό κοινό, και έχουν αντίστοιχα μεγάλη διαφορά στο κόστος μεταξύ τους. 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights