Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme GT Review: Πραγματικό Flagship Killer

Realme GT Review: Πραγματικό Flagship Killer

απο Kostas Gliatiotis

Όταν μια εταιρεία θέλει να ξεχωρίσει σε μια συγκεκριμένη κατηγορία, υπάρχουν θεωρητικά αρκετοί τρόποι να προσπαθήσει τουλάχιστον να το πετύχει, ανάλογα με το κοινό στο οποίο απευθύνεται. Η Realme έχει ήδη αποδείξει ότι γνωρίζει πως να σχεδιάζει τα δικά της Smartphones με τις διαφορές και τα πλεονεκτήματα που πρέπει να έχουν, προκειμένου να αποτελούν σχεδόν πάντα μια ξεχωριστή επιλογή. Για το κορυφαίο της Realme GT, η εταιρεία επέλεξε ένα διαφορετικό από το συνηθισμένο τρόπο, προκειμένου να δείξει ότι έχει να προσφέρει κάτι το πραγματικά ανταγωνιστικό.

Με μια συνολικά σωστή επιλογή χαρακτηριστικών όπως θα δούμε στην συνέχεια, ο «στόχος» του Realme GT είναι να κοστίζει σημαντικά λιγότερα χρήματα από τον ανταγωνισμό του, χωρίς όμως να κάνει κάποια… παραχώρηση που να ενοχλεί τον ιδιοκτήτη του σε κάθε είδος καθημερινής χρήσης. Αυτό δεν είναι πάντα εύκολο να γίνει χωρίς κανένα … λάθος, και στο Review που ακολουθεί θα αναλύσουμε τον τρόπο που τελικά το έχει πετύχει η Realme.

Σε κάθε περίπτωση, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το τι μπορεί να προσφέρει η εταιρεία, σε ένα κόστος που επίσημα θα είναι στα 599 ευρώ για το Realme GT, μετά από μια περίοδο προσφοράς στην οποία θα είναι διαθέσιμο σε ακόμα χαμηλότερη τιμή πώλησης.

Σχεδιασμός.

Για τον εξωτερικό σχεδιασμό του Realme GT η εταιρεία έχει επιλέξει δύο διαφορετικές… οδούς. Η μια είναι πιο συνηθισμένη, με τη χρήση γυαλιού στο πίσω μέρος του, ένα υλικό που ταιριάζει απόλυτα σε ένα High end Smartphone. Η δεύτερη, και αυτή που έχουμε την τύχη να έχουμε στα χέρια μας, είναι σαφώς διαφορετική από το συνηθισμένο, με έναν συνολικά έξυπνο τρόπο.

Το πίσω μέρος του Realme GT είναι κατασκευασμένο από Vegan Leather (μια όμορφη περιγραφή του τεχνητού δέρματος), και υπάρχει μια μόνο … λωρίδα η οποία είναι κατασκευασμένη από γυαλί. Με αυτόν τον τρόπο, είναι ταυτόχρονα ξεχωριστό αλλά και «τραβάει» τα βλέματα πάνω του, με τρόπο που δύσκολα μπορεί να πετύχει ένα άλλο Smartphone αυτού του είδους.

Εδώ, το κίτρινο χρώμα της συσκευής που έχουμε στα χέρια μας, είναι λίγο πιο έντονο από ότι πιθανόν θα θέλουν κάποιοι, και για αυτό η Realme έχει διαθέσιμες και τις πιο «σοβαρές» χρωματικές εκδόσεις του Realme GT.

Στο πρακτικό κομμάτι τώρα, η εταιρεία φαίνεται να έχει κάνει μια ακόμα πολύ συγκεκριμένη επιλογή. Η εντυπωσιακή τεχνικά, SUPER AMOLED οθόνη του, έχει διαγώνιο 6.43 ίντσες, που για τα δεδομένα του 2021 πλέον μπορεί να θεωρηθεί τουλάχιστον μικρότερη από το συνηθισμένο.

Όμως αυτό έχει ένα πολύ συγκεκριμένο πλεονέκτημα, αφού το Realme GT είναι αντίστοιχα μικρότερο σε συνολικές διαστάσεις, από ότι έχουμε πλέον συνηθίσει για ένα High end Smartphone. Με δεδομένο το ότι δεν θυσιάζει κάτι σε δυνατότητες προκειμένου να είναι τόσο «μικρότερο» σε διαστάσεις, είναι μια επιλογή που σίγουρα θα εκτιμήσει μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινού.

Στο πρακτικό κομμάτι τέλος, η εταιρεία δείχνει να ενδιαφέρεται και για λεπτομέρειες που πλέον έχουν αρχίσει να … εξαφανίζονται ακόμα και από Smartphones της μεσαίας κατηγορίας. Έτσι το Realme GT έχει θύρα 3.5mm για ενσύρματα ακουστικά αφού τυπικά ανήκει σε μια κατηγορία τιμής που ακόμα είναι κάτι χρήσιμο για όσους δεν θέλουν να διαθέσουν επιπλέον χρήματα για ένα ακριβό και καλό ζευγάρι Bluetooth ακουστικών. Παρότι βέβαια η ίδια η Realme έχει διαθέσιμη μια μεγάλη γκάμα ασύρματων ακουστικών σε λογικό κόστος.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights