Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Freebuds 4 unboxing: Πρακτικότητα και ποιότητα ήχου

Huawei Freebuds 4 unboxing: Πρακτικότητα και ποιότητα ήχου

απο Kostas Gliatiotis

Η Huawei έχει πλέον μια “παράδοση” στον σχεδιασμό κορυφαίων ασύρματων ακουστικών, με προϊόντα όπως τα Freebuds 3, τα εντυπωσιακά Freebuds Pro και φυσικά πιο οικονομικές αλλά ικανές προτάσεις όπως τα Freebuds 4i. Τα νεότερα ακουστικά της είναι πλέον τα Freebuds 4 και έρχονται με ενδιαφέρουσες και χρήσιμες βελτιώσεις. Παραδοσιακά, η γνωριμία μας με αυτά ξεκινάει με το Unboxing video τους.

Τα TWS ακουστικά έρχονται με ακόμα πιο εξελιγμένο Active Noise Cancellation που προσαρμόζει την απόδοση του ανάλογα με το αυτί μας και την μορφολογία του. Έχουν διαφορετικό Open-fit σχεδιασμό ώστε να επιτρέπουν σε ήχους να “περάσουν” για καλύτερη αντίληψη του χώρου γύρω μας, ενώ ο σχεδιασμός αυτός τα κάνει και πιο ξεκούραστα σε πολύωρη χρήση.

https://consumer.huawei.com/en/headphones/freebuds4/

Υποστηρίζουν την αναπαραγωγή High resolution Audio για ακόμα καλύτερη ποιότητα ήχου, και έχουν έως και 22 ώρες αναπαραγωγή με την μπαταρία που έχει η θήκη τους. Η δυνατότητα όμως που ξεχωρίζει και τα κάνει πιο πρακτικά σε καθημερινή χρήση είναι το νέο Dual Device connection. Η συνηθισμένη εκδοχή του επιτρέπει σε ακουστικά να είναι “καταχωρημένα” σε δύο συσκευές, και να συνδέονται σε κάποια από αυτές.

Τα Freebuds 4 μπορούν να είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένα σε δύο διαφορετικές συσκευές, και να επιλέγουμε εμείς την πηγή ήχου μέσω της εφαρμογής AI Life. Τέλος, όπως και τα Freebuds Pro έχουν τρεις διαφορετικούς τρόπους χειρισμού. Εκτός από Tap και παρατεταμένη πίεση, έχουν την δυνατότητα να αυξομειώνουν την ένταση τους με Swipe στο πλαϊνό τους μέρος.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights