Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Coffee Island και Vodafone σε μία νέα συνεργασία

Coffee Island και Vodafone σε μία νέα συνεργασία

απο Kostas Gliatiotis

Η Vodafone και η Coffee Ιsland ενώνουν τις δυνάμεις τους και χαρίζουν δροσιά και γεύση στο καλοκαίρι μέσα από τα προγράμματα επιβράβευσης πελατών της Vodafone, Thank you και CU Around.

Όλοι οι Vodafone συνδρομητές θα μπορούν να απολαύσουν τον αγαπημένο τους καφέ ή οποιοδήποτε άλλο ρόφημα θέλουν, από τη γνωστή αλυσίδα, με έκπτωση -40%! Tο μόνο που χρειάζεται να κάνουν, οι CU συνδρομητές, είναι να ενεργοποιήσουν την προσφορά μέσα από το My CU App και οι Vodafone συνδρομητές, μέσα από το My Vodafone App.

Η εξαργύρωση μπορεί να γίνει σε ένα από τα 405 καταστήματα Coffee Island σε όλη την Ελλάδα!

To CU Around και το Thank you είναι τα προγράμματα επιβράβευσης πελατών της Vodafone, που σχεδιάζουν προσφορές, προνόμια αλλά και εμπειρίες, πάντοτε βασισμένες στις επιθυμίες των συνδρομητών τους!

Cheers!

Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.vodafonecu.gr/cu-around/offer/40-ekptosi-stous-kafedes-kai-sta-rofimata-sto-coffee-island/  & https://thankyou.vodafone.gr/offer/809

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights