Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Σχεδιασμένο να τρώει ξύλο: Cubot King Kong 5 Pro

Σχεδιασμένο να τρώει ξύλο: Cubot King Kong 5 Pro

απο Kostas Gliatiotis

Παρότι οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές δεν δίνουν πλέον την ίδια “σημασία” σε πιο εξειδικευμένες συσκευές, σχεδιασμένες για σκληρή χρήση, υπάρχουν εταιρείες που παρότι δεν είναι γνωστές (και όχι ιδιαίτερα καλές), προσπαθούν να προσφέρουν κάτι διαφορετικό προκειμένου να καλύψουν τις απαιτήσεις ενός πολύ συγκεκριμένου κοινού. Το Cubot King Kong 5 Pro, αν αγνοήσει κανείς την υπερβολική και μάλλον άσκοπή ονομασία του, είναι ένα Rugged Smartphone, που απευθύνεται ακριβώς σε όσους θέλουν ένα ιδιαίτερα ανθεκτικό τηλέφωνο για την καθημερινότητα τους.

Η Cubot υπόσχεται και δηλώνει πολλά για το king Kong 5 pro. Κάποια από αυτά είναι πραγματικά χρήσιμα, και κάποια άλλα υπάρχουν περισσότερο για εντυπωσιασμό. Η μπαταρία στο εσωτερικό του Smartphone έχει μάλλον υπερβολικά μεγάλη χωρητικότητα στα… 8.000mAh, φορτίζει όμως ενοχλητικά αργά με 15W από τον φορτιστή που (ευτυχώς) περιλαμβάνεται στην συσκευασία του. Η οθόνη έχει μικρότερο μέγεθος στις 6.088 ίντσες και HD+ ανάλυση, ενώ είναι προφανώς ένα απλό LCD Panel, για λόγους αντοχής περισσότερο.

Η κάμερα του King Kong 5 Pro χρησιμοποιεί αισθητήρα της Sony σύμφωνα με την εταιρεία, και έχει ανάλυση 48mp, όμως ούτε ξεκαθαρίζει ποιος συγκεκριμένα αισθητήρας είναι, ενώ και οι φωτογραφίες που μπορεί να βγάλει το Smartphone είναι αναμενόμενα απλά… αποδεκτές. Εντύπωση προκαλεί πάντως η ύπαρξη του Android 11 στο Smartphone, σε μια σχεδόν Stock version, που αν μη τι άλλο το κάνει ιδιαίτερα απλό στην λειτουργία του. Τυπικά, έχει έναν Helio A25 επεξεργαστή της Mediatek στο εσωτερικό του, μαζί με 64GB αποθηκευτικού χώρου και 4GB RAM.

Παρόλα αυτά, έχει δύο στερεοφωνικά ηχεία στο πίσω μέρος του, πιστοποίηση IP68 και… IP69K για αντοχή στο νερό και τη σκόνη, και μια υπερβολικά “ογκώδη” κατασκευή, προκειμένου να είναι ανθεκτικό και σε χτυπήματα μέχρι ένα σημείο. Όπως αναφέρω και στο βίντεο, αφού η εταιρεία μου έστειλε το King Kong 5 Pro για να το δοκιμάσω, προφανώς και το έκανα. #cubot #kingkong5pro #unboxing #rugged #ruggedsmartphone

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights