Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ TCL 20L+ : Μια ακόμα ενδιαφέρουσα πρόταση

TCL 20L+ : Μια ακόμα ενδιαφέρουσα πρόταση

απο Kostas Gliatiotis

Η TCL συνεχίζει να διαθέτει στην Ελληνική αγορά νεότερα Smartphones προκειμένου να μεγαλώσει την “γκάμα” της και να προσφέρει περισσότερες επιλογές ανάλογα με τα χρήματα που θέλει να διαθέσει κάποιος. Το νέο TCL 20L+ είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση, για τα χρήματα που κοστίζει. Υποστηρίζει την NTXVISION τεχνολογία της εταιρείας για εντυπωσιακή χρωματική απόδοση από την LCD οθόνη του, έχει μια βασική κάμερα στα 64mp, μεγάλη μπαταρία στο εσωτερικό του και τρέχει Android 11.

O Snapdragon 662 επεξεργαστής στο εσωτερικό του είναι παλαιότερος, και με περιορισμένες ίσως επιδόσεις, όμως το TCL 20L+ τον συνδυάζει με 6GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου για όσο το δυνατον καλύτερη απόδοση. Μαζί με την βασική του κάμερα, έχει τρεις ακόμα, οι δύο από τις οποίες είναι πρακτικά χρήσιμες. Η Ultra wide κάμερα έχει έναν αισθητήρα των 8mp και υπάρχει όπως είναι συνηθισμένο, και μια Macro camera στα 2mp για φωτογραφίες από πολύ μικρή απόσταση.

H οθόνη του TCL 20L+ έχει ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον “χαρακτηριστικό” αφού είναι σχεδιασμένη να φαίνεται κανονικά και μέσα από Polarized γυαλιά ηλίου, μια δυσκολία που υπάρχει σε πολλές συσκευές σε αυτή την κατηγορία τιμής και όχι μόνο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights