Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy Z Flip 3 Unboxing: Διαφορετικό και μοναδικό!

Samsung Galaxy Z Flip 3 Unboxing: Διαφορετικό και μοναδικό!

απο Kostas Gliatiotis

Όσο και αν το Galaxy Z Fold 3 είναι ένα πραγματικό εργαλείο, για πολλούς είναι ένα μεγαλύτερο σε μέγεθος από το ιδανικό, Smartphone. Το Galaxy Z Flip 3 5G όμως, είναι ένα εντελώς διαφορετικό Foldable Smartphone, σχεδιασμένο για αυτούς που θέλουν να εκμεταλλευτούν την αναδιπλούμενη οθόνη του σαν πλεονέκτημα για συνολικά μικρότερες διαστάσεις. Παρότι κλειστό είναι εντυπωσιακά compact, το Z Flip 3 είναι ιδιαίτερα ικανό σε όλους τους τομείς. Έχει τον κορυφαίο Snapdragon 888 επεξεργαστή της Qualcomm, μια AMOLED X2 οθόνη στα 120Hz με φωτεινότητα που φτάνει τα 1200nits και HDR10 πιστοποίηση. Έχει μάλιστα και IPx8 πιστοποίηση για αντοχή στο νερό, κάτι ιδιαίτερα ασυνήθιστο για ένα αναδιπλούμενο Smartphone. Παραδοσιακά πλέον, το γνωρίζουμε μαζί για πρώτη φορά στο Unboxing video του.

Το Galaxy Z Flip 3 έχει «μόνο» δύο κάμερες στο πίσω μέρος του, με την βασική από αυτές να είναι στα 12mp αλλα με Dual Pixel Auto focus, OIS και έναν μεγάλο σε φυσικό μέγεθος αισθητήρα. Η δεύτερη με τον Ultrawide φακό, περιορίζεται και αυτή στα 12mp και δυστυχώς δεν έχει Auto focus για να μπορεί να βγάλει και Macro φωτογραφίες.

Η εξωτερική οθόνη του Foldable Smartphone έχει επίσης μεγαλώσει σημαντικά σε μέγεθος και πλέον στην 1.9 ίντσα, είναι αρκετά μεγάλη για να είναι και πραγματικά χρήσιμη ώστε να μπορούμε να δούμε σχεδόν τα πάντα σε αυτή. Η μπαταρία  δυστυχώς, στο εσωτερικό του Galaxy Z Flip 3 είναι μικρή σε μέγεθος, με χωρητικότητα 3.300mAh μόνο, όμως εδώ η φόρτιση με 25W είναι «αρκετή»  για να την γεμίζει πρακτικά αρκετά γρήγορα.

Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι το Flip 3 έχει σημαντικά χαμηλότερη τιμή πώλησης, λίγο πάνω από τα 1.000 ευρώ για την βασική του έκδοση με 128GB αποθηκευτικού χώρου και 8GB RAM.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights