Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy Z Fold 3: Ξεδιπλώνοντας το μέλλον [unboxing]

Samsung Galaxy Z Fold 3: Ξεδιπλώνοντας το μέλλον [unboxing]

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Samsung Galaxy Z Fold 3 5G είναι το τρίτο, νεότερο και καλύτερο Foldable της εταιρείας, που παρουσιάστηκε επίσημα πριν από μόλις μια ημέρα. Έρχεται με μια ακόμα πιο ανθεκτική Foldable AMOLED X2 οθόνη, με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz, αλλά και την εξωτερική του οθόνη πλέον να υποστηρίζει αντίστοιχα υψηλό refresh rate. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Snapdragon 888 επεξεργαστής της Qualcomm, και η βασική του έκδοση έρχεται με 256GB αποθηκευτικού χώρου και 12GB RAM.

Η εσωτερική του οθόνη είναι και πάλι κατασκευασμένη από UTG, με αυξημένη αντοχή στο να… διπλώνει, και έρχεται με υποστήριξη για HDR10 περιεχόμενο αλλά και εντυπωσιακά υψηλή φωτεινότητα στα 1200nits. Η εξωτερική οθόνη, προστατεύεται πλέον με Gorilla Glass victus όπως και το πίσω μέρος του Z Fold 3 5G, με διαφορετική μάλιστα ματ υφή όπως και η σειρά Galaxy S21 της εταιρείας. Mαζί με το νέο Galaxy Z Filp 3 5G είναι τα πρώτα παγκοσμίως αδιάβροχα Foldable smartphones με πιστοποίηση IPX8 για αντοχή στο νερό, όχι όμως και τη σκόνη.

Αν υπάρχει ένας τομέας στον οποίο δεν έχει βελτιωθεί το Smartphone σε σύγκριση με τον προκάτοχο του, αυτός είναι οι τρεις κάμερες στο πίσω μέρος του. Η ανάλυση τους παραμένει στα 12mp και για τις τρεις, με την βασική να ξεχωρίζει και πάλι τεχνικά. Έχει έναν μεγάλο σε φυσικό μέγεθος αισθητήρα, με OIS και τεχνολογία Dual Pixel για όσο το δυνατόν πιο γρήγορη εστίαση. Η δεύτερη Ultrawide camera δυστυχώς δεν έχει Auto focus όπως αυτή του Galaxy S21 Ultra, και η τρίτη συνεχίζει να προσφέρει ένα 2Χ οπτικό zoom, με OIS όμως για σταθερό πλάνο.

Η Seflie camera είναι πλέον κρυμμένη κάτω από την αναδιπλούμενη εσωτερική οθόνη, μια καινοτομία για την Samsung τουλάχιστον, ενώ το Smartphone υποστηρίζει πλέον και το S-Pen που υπάρχει σε δύο διαφορετικές εκδόσεις, σχεδιασμένες για αυτό και την σειρά Galaxy S21 και πάλι. Το Z Fold 3 5G τρέχει προς το παρόν Android 11 και το OneUI 3.1.1 γραφικό περιβάλλον της εταιρείας, με βελτιώσεις για να εκμεταλλεύεται την μεγάλη εσωτερική του οθόνη. Η μπαταρία στο εσωτερικό του έχει δυστυχώς μικρότερη χωρητικότητα στα 4.400mAh και έρχεται με την ίδια φόρτιση στα 25W στην οποία μας έχει συνηθίσει η Samsung

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights