Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Matepad 11 Video Review

Huawei Matepad 11 Video Review

απο Kostas Gliatiotis

Η Huawei έχει κάνει προφανές ότι δεν πρόκειται να “υποχωρήσει” στις πιέσεις των Ηνωμένων Πολιτειών, και το νέο Matepad 11 είναι η καλύτερη απόδειξη για αυτό, για περισσότερους από έναν λόγους. Το συγκεκριμένο βίντεο είναι φυσικά το αναλυτικό του Review, μετά από περίπου ένα μήνα καθημερινής χρήσης με το νέο Tablet της εταιρείας.

Όμως εκτός από εντυπωσιακό για την κατηγορία του, το Matepad 11 είναι και το πρώτο προϊόν της Huawei που έρχεται στην Ευρώπη με την “πλήρη” έκδοση του Harmony OS, του νέου λειτουργικού συστήματος της εταιρείας. Εκτός όμως από τις αλλαγές που φέρνει το Harmony OS, το νέο Tablet είναι ιδιαίτερα ικανό και σε όλους τους τομείς που έχουν σημασία.

Έχει μια εντυπωσιακή LCD οθόνη με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz που προσαρμόζεται δυναμικά ανάλογα με τις συνθήκες, τον Snapdragon 865 επεξεργαστή της Qualcomm στο εσωτερικό του, και τέσσερα στερεοφωνικά ηχεία ρυθμισμένα από την Harman/Kardon. Στη χώρα μας, το Matepad 11 θα έρθει σε ένα πολύ ενδιαφέρον πακέτο προσφοράς, μαζί με την θήκη που είναι ταυτόχρονα και Bluetooth πληκτρολόγιο, αλλά και το M-Pencil στην νεότερη έκδοση του που έχει σχεδιάσει η εταιρεία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights