Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η Κωτσόβολος και η ΑΒ Βασιλόπουλος, ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία καλύτερη φοιτητική ζωή

Η Κωτσόβολος και η ΑΒ Βασιλόπουλος, ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία καλύτερη φοιτητική ζωή

απο Kostas Gliatiotis

Η Κωτσόβολος, σε συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος, προσφέρει μοναδικές προσφορές και δώρα στους φοιτητές. Από την Τετάρτη 01/09/21 και μέχρι τις 30/09/21, οι εισακτέοι φοιτητές, κάτοχοι της κάρτας πιστότητας AB Plus, κερδίζουν επιταγές έκπτωσης συνολικής  αξίας 30€* με αγορές άνω των 500€ από τα καταστήματα Κωτσόβολος. Οι επιταγές, θα μπορούν να εξαργυρωθούν σε οποιοδήποτε κατάστημα της αλυσίδας AB Bασιλόπουλος.

Η έναρξη της πανεπιστημιακής φοίτησης παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή ενός ανθρώπου. Είναι το πρώτο βήμα της ανεξαρτησίας και η επίσημη μετάβαση στην ενηλικίωση. Νέα ενδιαφέροντα, διαφορετικός τρόπος εκμάθησης, νέες παρέες, νέο σπίτι και νέο κεφάλαιο στη ζωή. Σε αυτό το νέο κεφάλαιο, η Κωτσόβολος βρίσκεται δίπλα στους νέους προσφέροντάς τους μοναδικές προσφορές και δώρα.

Η ενέργεια αφορά σε αγορές σε όλα τα καταστήματα Κωτσόβολος και σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων της, δίνοντας την ευκαιρία στους φοιτητές μέσα από τη συνεργασία της εταιρείας με την ΑΒ Βασιλόπουλος, να συνεχίσουν τις αγορές της νέας τους αρχής, με ακόμα περισσότερες εκπτώσεις.

Μία καλύτερη φοιτητική ζωή, με υπερσύγχρονο και ετοιμοπαράδοτο οικιακό εξοπλισμό, περιμένει όλους τους φοιτητές να την ανακαλύψουν στην Κωτσόβολος.

ΣπουδάΖΕΙΣ με τον κορυφαίο προορισμό τεχνολογίας και κερδίΖΕΙΣ.

Δείτε περισσότερα στο https://www.kotsovolos.gr/pages/students

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights