Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ HUAWEI Matepad 11: Αλλάζει την καθημερινότητα

HUAWEI Matepad 11: Αλλάζει την καθημερινότητα

απο Kostas Gliatiotis

Για πολλούς από εμάς, η καθημερινότητα περιλαμβάνει λίγες ή περισσότερες ώρες μπροστά στην οθόνη ενός υπολογιστή. Για τους πιο … τυχερούς, ο υπολογιστής αυτός είναι φορητός, αυξάνοντας την ευκολία στην μεταφορά και την χρήση του. Όμως σε πολλές περιπτώσεις, είτε πρόκειται για δουλειά, είτε για ψυχαγωγία, όλοι μας θα θέλαμε μια ακόμα πιο φορητή, αλλά αντίστοιχα ικανή συσκευή σε αυτή μας την καθημερινότητα.

Το νέο Huawei Matepad 11 έχει σχεδιαστεί ακριβώς για αυτό λοιπόν, να προσφέρει ένα συνδυασμό χαρακτηριστικών, εργονομίας και φυσικά επιδόσεων που να το κάνουν ικανό να αντικαταστήσει έναν φορητό υπολογιστή σε δουλειές γραφείου και όχι μόνο.

Φυσικά, το … πρώτο που βλέπει κανείς σε οποιαδήποτε συσκευή, είναι η οθόνη, και αυτή καθορίζει σε μεγάλο βαθμό, την συνολική «εικόνα» μεταφορικά και κυριολεκτικά που θα σχηματίσει για ένα Tablet και όχι μόνο. Εδώ το Huawei Matepad 11 ξεχωρίζει με περισσότερους από έναν τρόπους.

Η μεγάλη οθόνη των 11 ιντσών έρχεται με υψηλή ανάλυση στα 2560×1600 pixels για ευκρίνεια και λεπτομέρεια σε κάθε εφαρμογή, κείμενο και φυσικά βίντεο και φωτογραφίες.

Όμως έχει και υψηλό ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz που μεταμορφώνει την εμπειρία χρήσης. Από τον τρόπο που πολοηγείται κανείς ομαλά και άμεσα στο γραφικό περιβάλλον του Harmony OS, στην «κύλιση» σε κείμενο, εφαρμογές και φυσικά επαγγελματικά έγγραφα.

Με την πλήρη σουϊτα του Microsoft Office να είναι διαθέσιμη στο Huawei App Gallery, και τον Browser του Harmony OS να προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις Online υπηρεσίες γραφείου και όχι μόνο, το Matepad 11 είναι ο ιδανικός σύντροφος στην επαγγελματική καθημερινότητα μας.

Επειδή όμως η ζωή δεν είναι και δεν πρέπει να είναι μόνο δουλειά αλλά και… διασκέδαση, η οθόνη αυτή συνδυάζεται άριστα με τέσσερα ηχεία που «απογειώνουν» την ψυχαγωγία με το Huawei Matepad 11. Ρυθμισμένα από την Harman/Kardon για την ποιότητα και την ένταση τους, δημιουργούν μια κινηματογραφική εμπειρία ήχου.

Φυσικά η διασκέδαση δεν περιλαμβάνει μόνο κορυφαία εμπειρία θέασης σε ταινίες και κάθε είδους βίντεο, αλλά και παιχνίδια.

Ο Snapdragon 865 επεξεργαστής στο εσωτερικό του Matepad 11 έχει την ισχύ και την διάρκεια σε απόδοση που χρειάζεται για παιχνίδια με κορυφαία γραφικά. Η μεγάλη του μπαταρία θα το κρατήσει «ενεργό» ακόμα και αν το Gaming είναι μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητας μας.

Όμως ένα Tablet πολλές φορές «περιορίζεται» από την απουσία πληκτρολογίου, και εδώ η Huawei έχει για μια ακόμα φορά την ιδανική έξυπνη λύση. Η… θήκη του Matepad 11 είναι ταυτόχρονα και ασύρματο πληκτρολόγιο, με έμφαση στην εργονομία και την άνεση στην σύνταξη κειμένου. Μάλιστα είναι τόσο… έξυπνο που φορτίζει ασύρματα από το ίδιο το Matepad 11 ώστε να είναι πάντα μαζί μας χωρίς άγχος για την μπαταρία του.

Όμως με την μεγάλη διάρκεια μπαταρίας του, τις επιδόσεις και τον ανθεκτικό και πολυτελή σχεδιασμό του, είναι ο ιδανικός σύντροφος και για όσους ξεκινούν τώρα την… εξοικείωση τους με τον χώρο των υπολογιστών. Με την ενσωματωμένη Web camera, και ένα πλήθος εφαρμογών θα καλύψει τις απαιτήσεις φοιτητών και μαθητών, που η ανάγκη για φορητότητα πολλές φορές είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Φυσικά, πάντα θα υπάρχουν και αυτοί που έχουν … καλλιτεχνική «φλέβα» είτε επαγγελματικά είτε επειδή απλά τους αρέσει το σχέδιο. Το M-Pencil, η γραφίδα που έχει σχεδιάσει η Huawei για το Matepad 11, εφαρμόζει μαγνητικά πάνω στο ίδιο και φορτίζει ασύρματα ώστε να είναι πάντα έτοιμη να τη χρησιμοποιήσουμε όταν έχουμε… έμπνευση. Υποστηρίζει ένα πλήθος εφαρμογών σχεδίου, και φυσικά αυτές που έχει «ετοιμάσει» η Huawei για το Matepad 11, με την ακρίβεια και την λεπτομέρεια που πρέπει να έχει.

Ένα Tablet λοιπόν, όταν είναι σωστά και έξυπνα σχεδιασμένο, μαζί με τα μοναδικά του αξεσουάρ, μπορεί να αντικαταστήσει έναν φορητό υπολογιστή και να φέρει στην καθημερινότητα μας δυνατότητες που δεν έχουμε συνηθίσει.

Από την οθόνη με τον ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz, τον μοναδικό σε ποιότητα ήχο και φυσικά την ευκολία στην μεταφορά που δεν έρχεται με κάποια «θυσία» σε επιδόσεις αλλά και διάρκεια μπαταρίας. Το Huawei Matepad 11 λοιπόν, είναι ο ιδανικός σύντροφος που έρχεται να μας… δείξει πως η καθημερινότητα μας μπορεί να γίνει ταυτόχρονα πιο εύκολη αλλά και απολαυστική.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

FacebookHuaweimobileGR

Instagramhuaweimobilegr

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights