Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Redmi 10 Unboxing: Άλλο ένα κορυφαίο Mid range

Xiaomi Redmi 10 Unboxing: Άλλο ένα κορυφαίο Mid range

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Xiaomi Redmi 10 είναι η νεότερη οικονομική πρόταση της εταιρείας που έρχεται επίσημα στη χώρα μας. Τυπικά, είναι οι αντικαταστάτης του αμέσως προηγούμενου Redmi 9 και σε σύγκριση με αυτό έχει σημαντικές και χρήσιμες βελτιώσεις. Το εσωτερικό του βρίσκεται ο ισχυρότερος Helio G88 επεξεργαστής της Mediatek, και η FullHD+ οθόνη του έχει πλέον ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz.

Η βασική του κάμερα είναι ίσως η σημαντικότερη βελτίωση, με ανάλυση πλέον 50mp και έναν καλύτερο τεχνικά αισθητήρα. Μαζί με την κάμερα αυτή υπάρχει μια ακόμα Ultrawide στα 8mp όπως είναι μάλλον συνηθισμένο για την κατηγορία, και μια Macro camera στα 2mp. Το Smartphone “τρέχει” το MIUI 12.5 γραφικό περιβάλλον της Xiaomi και το Android 11 της Google κάτω από αυτό. Τέλος, η μπαταρία στο εσωτερικό του έχει χωρητικότητα 5.000mAh όπως είναι μάλλον αναμενόμενο, και φορτίζει λογικά γρήγορα στα 18W.

Η βασική έκδοση του Xiaomi Redmi 10 έρχεται με 64GB αποθηκευτικού χώρου και 4GB RAM και κοστίζει περίπου 200 ευρώ επίσημα στη χώρα μας. Για μια ακόμα φορά, το Smartphone εισάγεται από την InfoQuest και είναι διαθέσιμο από όλες τις μεγάλς αλυσίδες αλλά και τους τρεις παρόχους στη χώρα μας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights