Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Redmi 9 Unboxing Video

Xiaomi Redmi 9 Unboxing Video

απο Kostas Gliatiotis

Η…. κυριαρχία της Xiaomi στην μεσαία κατηγορία τιμής είναι πλέον δεδοιμένη, αφού κάθε νέα της πρόταση σε αυτή αποτελεί με διαφορά ότι καλύτερο μπορεί να επιλέξει κάποιος με βάση τα τεχνικά χαρακτηριστικά και όχι μόνο. Φυσικά, η εταιρεία δεν “ξεχνάει” και την κατηγορία τιμής κάτω από τα 200 ευρώ, και λίγο καιρό μετά τα εντυπωσιακά Note 9S, Note 9 Pro και το οικονομικότερο Note 9, η Info-Quest φερνει πλέον επίσημα και στη χώρα μας το πιο “απλό” Redmi 9.

Τα εισαγωγικά στον χαρακτηρισμό απλό, μπαίνουν γιατί αλλιώς το νέο Smartphone της εταιρείας θα αδικηθεί, αφού για τα χρήματα που κοστίζει, κάθε άλλο παρά απλό είναι. Για μια ακόμα φορά, το Redmi 9 έρχεται με μια μεγάλη οθόνη 6.53 ιντσών, με FullHD+ ανάλυση, κάτι που δυστυχώς ο ανταγωνισμός της Xiaomi δεν θεωρεί δεδομένο ακόμα και σε ακριβότερες συσκευές. Στο πίσω μέρος του υπάρχουν συνολικά τέσσερις κάμερες, με την βασική από αυτή να έχει αναμενόμενα χαμηλότερη ανάλυση πλέον στα 13ΜΡ.

Η δεύτερη κάμερα έχει και εδώ έναν υπερ ευρυγώνιο φακό, και έχει ανάλυση 8ΜΡ που θεωρείται το δεδομένο στην μεσαία κατηγορία τιμής και όχι μόνο. Το Redmi 9 έχει μια ακόμα κάμερα με Macro φακό, για φωτογραφίες από μικρή απόσταση, η οποία μάλιστα έχει υψηλότερη ανάλυση στα 5ΜΡ. Σαν μέτρο… σύγκρισης, στην περίπτωση της Samsung αντίστοιχη κάμερα έχει το Galaxy A31 που κοστίζει… 150 ευρώ περισσότερα από το Redmi 9 και πλησιάζει κοντά στα διπλάσια χρήματα.

Στο εσωτερικό του Smartpone βρίσκεται ο Helio G80 επεξεργαστής της Mediatek, που καλύπτει με χαρακτηριστική άνεση τις απαιτήσεις που μπορεί να έχει κάποιος στην συγκεκριμένη κατηγορία τιμής. Μάλιστα και εδώ, σε σύγκριση με κάθε ανταγωνιστή του, το Redmi 9 έχει καλύτερες επιδόσεις και στον τομέα του Gaming, στο μέτρο του δυνατού πάντα για τα χρήματα που κοστίζει. Η βασική του έκδοση που κοστίζει 179 ευρώ επίσημα στή χώρα μας έρχεται με 3GB μνήμης RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου, που μπορεί πάντα να επεκταθεί περισσότερο με μια MicroSD κάρτα μνήμης.

Φυσικά, η εταιρεία δεν έχει κάνει καμία… παραχώρηση και στον τομέα της μπαταρίας, και έτσι αυτή στο εσωτερικό του Redmi 9 έχει χωρητικότητα 5.020 mAh. Θεωρητικά μάλιστα υποστηρίζει και σχετικά ταχεία φόρτιση στα 18W που χωρίς να είναι ιδιαίτερα γρήγορη για μια μπαταρία με αυτό το μέγεθος, είναι και πάλι ικανοποιητική σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό του.

Τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί και η αναλυτική δοκιμή του Redmi 9 και φυσικά θα ακολουθήσει το αντίστοιχα αναλυτικό Review του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights