Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Ξεκινούν οι προπαραγγελίες για τη νέα σειρά των iPhone 13 από το eshop της Vodafone

Ξεκινούν οι προπαραγγελίες για τη νέα σειρά των iPhone 13 από το eshop της Vodafone

απο Kostas Gliatiotis

H Vodafone Ελλάδας ανακοινώνει ότι ξεκινά τις προπαραγγελίες της νέας σειράς των iPhone 13, αποκλειστικά μέσα από το eshop της Vodafone, παρέχοντας τη δυνατότητα αγοράς με έως 48 άτοκες δόσεις, μέσω πιστωτικής κάρτας. Επιπλέον, με κάθε αγορά, οι πελάτες της Vodafone θα πάρουν δωρεάν το αποκλειστικό πακέτο προνομίων Giga Ready που περιλαμβάνει 12 GB, 20% έκπτωση στην υπηρεσία Vodafone Express Repair για ένα χρόνο, αλλά και 3μήνες δωρεάν πρόσβαση στο Vodafone TV.

Η νέα, καινοτόμα σειρά των iPhone 13 φέρνει συναρπαστικές δυνατότητες:

iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max

Τα iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max διατίθενται με χωρητικότητα 128GB /256GB /512GB / 1TB και σε χρώματα Sierra Blue, Silver, Gold και Graphite, με λιανική τιμή από €1.229 έως και €1.999.  Χαρακτηρίζονται από τη μεγαλύτερη αναβάθμιση σε σύστημα κάμερας που έγινε ποτέ. Η Super Retina XDR οθόνη 6,1-ιντσών και 6,7-ιντσών με ProMotion υπόσχεται γρηγορότερη απόκριση και απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης, και σε συνδυασμό με τον αστραπιαίο, νέας γενιάς A15 Bionic επεξεργαστή προσφέρει ασύλληπτη ταχύτητα 5G. Με ανθεκτικό σχεδιασμό και κορυφαία IP68 αντοχή στο νερό, τα iPhone 13 Pro και 13 Pro Max κάνουν ένα τεράστιο άλμα στη διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας.

iPhone 13 / iPhone 13 mini

Τα iPhone 13 και iPhone 13 mini διατίθενται με χωρητικότητα 128GB /256GB /512GB και σε σειρά χρωμάτων Red, Starlight, Midnight Blue και Pink, με τιμή λιανικής από €869 έως €1.349.  Οι νέες συσκευές διαθέτουν το πιο προηγμένο σύστημα διπλής κάμερας που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε iPhone, αλλά και τον αστραπιαίο A15 Bionic επεξεργαστή. Τα iPhone 13 και iPhone 13 mini προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και χαρακτηρίζονται από ανθεκτικό σχεδιασμό και ασυναγώνιστα γρήγορο 5G, αλλά και μία ωραία εμπειρία χρήσης, με φωτεινότερη οθόνη Super Retina XDR 6,1-ιντσών και 5,4-ιντσών.

Με την απόκτηση του νέου τους iPhone από το eshop της Vodafone, οι πελάτες της Vodafone μπορούν να επισκεφτούν ένα κατάστημα Vodafone, και οι ειδικοί της ομάδας Ready που είναι εκπαιδευμένοι από την Apple, θα τους παρουσιάσουν όλες τις δυνατότητες της νέας τους συσκευής. Επιπλέον, στο Vodafone eshop θα βρουν και μια μεγάλη ποικιλία Apple αξεσουάρ, όπως θήκες Apple για να τα συνδυάσουν με τη νέα τους συσκευή.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights