Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi 11T Unboxing: Η σίγουρη επιλογή

Xiaomi 11T Unboxing: Η σίγουρη επιλογή

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Xiaomi 11T είναι το πιο “λογικό” από τα δύο Smartphones της νέας σειράς από την εταιρεία. Έχει μια μοναδική Super AMOLED οθόνη στα 120Hz με φωτεινότητα στα 1.000nits και υποστήριξη για 10bit χρώμα, μια κάμερα στα 108mp και πολύ καλές επιδόσεις με τον Dimensity 1200 Ultra επεξεργαστή της Mediatek στο εσωτερικό του. Παραδοσιακά, η γνωριμία μας μαζί του ξεκινάει με το Unboxing video του.

Εκτός από την βασική κάμερα των 108mp, το Xiaomi 11T έχει μια ακόμα Ultra wide κάμερα των 8mp αλλά και μια πραγματικά χρήσιμη Macro Camera στα 5mp με Auto focus. Η μπαταρία στο εσωτερικό του έχει μεγάλη χωρητικότητα στα 5.000mAh φορτίζει όμως και εντυπωσιακά γρήγορα στα 67W με τον φορτιστή που περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία του.

Το Xiaomi 11T εισάγετα επίσημα στη χώρα μας από την Info Quest, και η τιμή για την βασική του έκδοση είναι στα 549 ευρώ με 128GB αποθηκευτικού χώρου, και 8GB RAM. Η αμέσως “καλύτερη” έκδοση με 256GB διαθέσιμου χώρου είναι λίγο ακριβότερη στα 599 ευρώ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights