Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Galaxy A52s VS Honor 50 Camera test

Galaxy A52s VS Honor 50 Camera test

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Honor 50 έχει μια αρκετά ικανή κάμερα, με τον γνωστό πλέον Samsung HM2 αισθητήρα των 108mp. Το Galaxy A52s με τη σειρά του, έχει ίσως την καλύτερη κάμερα σε ένα mid range smartphone. Σε αυτό το camera test βλέπουμε αναλυτικά τι φωτογραφίες μπορεί να βγάλει η κάθε συσκευή, σε σχεδόν όλες τις συνθήκες.

Στο πίσω μέρος έχει το καθένα συνολικά τέσσερις κάμερες. Αυτή με τον Ultrawide φακό έχει σημαντικά καλυτερα αποτελέσματα στο Galaxy A52s και υψηλότερη ανάλυση στα 12mp, ενώ και macro κάμερα για φωτογραφίες από μικρή απόσταση υπερτερεί στο Smartphone της Samsung

Τα δύο Smartphones έχουν εντυπωσιακές ομοιότητες και στο εσωτερικό τους. Χρησιμοποιούν τον ίδιο Snapdragon 778G επεξεργαστή της Qualcomm, και προσφέρουν και τα δύο 128GB αποθηκευτικού χώρου και 6GB RAM στην βασική τους έκδοση. Παρόλα αυτά, το Galaxy A52s είναι… παραδόξως οικονομικότερο από το Honor 50, με κόστος περίπου 440 ευρώ επίσημα στη χώρα μας, αντί για περίπου 550 ευρώ για την βασική έκδοση του Smartphone της Honor.

Έχουν και τα δύο τέλος μια Super AMOLED οθόνη με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz. Εδώ το Honor 50 έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζει τον ρυθμό ανανέωσης της οθόνης του ανάλογα με την περίπτωση, ενώ και η κυρτή αριστερή και δεξιά πλευρά της το κάνουν σημαντικά πιο “πολυτελές” μαζί με την κατασκευή από αλουμίνιο και γυαλί.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights