Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ H νέα HUAWEI MateView GT 34΄΄ τώρα διαθέσιμη στην ελληνική αγορά

H νέα HUAWEI MateView GT 34΄΄ τώρα διαθέσιμη στην ελληνική αγορά

απο Kostas Gliatiotis

H νέα HUAWEI MateView GT 34’’ είναι διαθέσιμη στην Ελληνική αγορά και ήρθε για να προσφέρει υψηλή ποιότητα θέασης, επιβεβαιώνοντας πως η HUAWEI Mate Series διακρίνεται για την επαναστατική της τεχνολογία, την ισχυρή της αξιοπιστία και την εξαιρετική της ποιότητα. Με την HUAWEI MateView GT 34’’, η HUAWEI προσφέρει στους καταναλωτές μία πανίσχυρη και αποδοτική οθόνη, είτε πρόκειται για gaming, για ψυχαγωγία, είτε για επαγγελματική χρήση.

Η υπεροχή της HUAWEI MateView GT 34’’ είναι εμφανής, ενώ η καμπύλη ultrawide οθόνη προσφέρει εικόνα που κάνει τη διαφορά: ultrawide καμπύλη 21:9 οθόνη 34 ιντσών, 3K ανάλυση, ρυθμός ανανέωσης στα 165-Hz και stereo SoundBar για αξεπέραστη απόδοση ήχου. Υποστηρίζει 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα της παλέτας κινηματογραφικού επιπέδου DCI-P3, η HUAWEI MateView GT 34’’ είναι ιδανική για gaming και επεξεργασία εικόνας και βίντεο. Τα υψηλά τεχνικά χαρακτηριστικά της οθόνης επιτρέπουν σε κάθε χρώμα να λάμψει και να δείχνει όπως φαίνεται στην πραγματικότητα (Delta E value <2), ενώ η HD-ready φωτεινότητα έως και 350 nits, καθώς και το contrast ratio στα 4000:1, προσφέρουν μέγιστη χρωματική ακρίβεια και αναδεικνύουν ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες. Με refresh rate στα 165Hz, η οθόνη HUAWEI MateView GT 34’’ αναβαθμίζει τις δυνατότητες επεξεργασίας γραφικών και, ανεξαρτήτως του τύπου συσκευής που συνδέεται με το monitor, αποδίδει πιο ομαλά και πιο καθαρά γραφικά, ενώ παράλληλα περιορίζει την κόπωση των ματιών στο ελάχιστο.

Το εσνωματωμένο SoundBar της οθόνης HUAWEI MateView GT 34’’ συνδυάζει ηχείο και βάση μαζί. Συμπεριλαμβάνει δύο ηχεία που υποστηρίζουν surround sound 2.0 και αποδίδουν στερεοφωνικό ήχο υψηλής ποιότητας, είτε για gaming, είτε για αναπαραγωγή βίντεο. Το The RGB touch panel στη βάση του SoundBar παράγει εφέ φωτισμού και προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να αυξομειώνουν την ένταση του ήχου κάνοντας απλά swipe με το δάχτυλο.

Η οθόνη HUAWEI MateView GT 34’’ διαθέτει διάφορες θύρες και εξόδους, για να μπορεί να ανταπεξέλθει σε πολλαπλά σενάρια συνδεσιμότητας. Το ιδανικό σενάριο συνδεσιμότητας είναι με το νέο HUAWEI MateBook 14s, χάρη στις καινοτόμες δυνατότητες συνδεσιμότητας πολλαπλών συσκευών που προσφέρει η HUAWEI. Οι δύο συσκευές μπορούν να υποστηρίξουν την «έξυπνη» σύνδεση με ένα απλό πάτημα. Οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν το laptop με την οθόνη και να υποστηρίξουν πλήρως την εργασία τους, με καλώδιο ή ασύρματα, ενώ μαζί με το ενσωματωμένο ηχείο HUAWEI, μπορεί να παραχθεί δυνατός και υψηλής ποιότητας ήχος.

Το HUAWEI MateView GT 34’’ με Sound Bar διατίθεται στα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, Public και MediaMarkt. Το HUAWEI MateBook 14s διατίθεται στα καταστήματα Cosmote / ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public και MediaMarkt.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights