Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Μοναδικές Black Friday προσφορές της D-Link

Μοναδικές Black Friday προσφορές της D-Link

απο Kostas Gliatiotis

Η Black Friday πλησιάζει, και φέτος η DLink σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε προηγμένη τεχνολογία σε απίστευτες τιμές. Από Wi-Fi routers τελευταίας τεχνολογίας έως έξυπνες οικιακές κάμερες – αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να προμηθευτείτε δώρα ενόψει των εορτών ή να κάνετε το σπίτι σας εξυπνότερο και σίγουρα πιο συνδεδεμένο.

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις Black Friday προσφορές, δημιουργήσαμε έναν γρήγορο οδηγό με όλες τις προσφορές καθώς και πληροφορίες για το πως τα προϊόντα της D-Link μπορούν να κάνουν τη δική σας καθημερινότητα ή των αγαπημένων σας προσώπων, ευκολότερη και λιγότερο αγχωτική:

Routers και Extenders για παροχή για ισχυρό WiFi σε κάθε γωνιά του σπιτιού

Μιλώντας για συνδεσιμότητα, επωφεληθείτε από την προσφορά του router της DLink «DIRX1560» EXO Mesh AX1500 WiFi 6. Το προτεινόμενο, προηγμένης τεχνολογίας router, διαθέτει συμπαγή σχεδιασμό, φωνητικό έλεγχο, εύκολη εγκατάσταση και γονικό έλεγχο, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για τους φίλους ή την οικογένεια που επιθυμούν μια ανανέωση στον Wi-Fi εξοπλισμό του σπιτιού τους ή θέλουν να αποκτήσουν περισσότερο έλεγχο της χρήσης τους στο διαδίκτυο.

Αναζητάτε τρόπους να επεκτείνετε το ασύρματο δίκτυο σας σε απομονωμένα δωμάτια ή  σε σημεία χωρίς σήμα; Ιδανική λύση αποτελεί το “DAP-X1860” AX1800 Mesh WiFi 6 Range Extender της D-Link. Αυτή η απλή συσκευή υποστηρίζει τεχνολογία Wi-Fi 6, εξασφαλίζοντας την επέκταση του σήματος σε όλα τα σημεία του χώρου σας. Συνδυάζοντας το Wi-Fi 6 Extender της D-Link με συμβατά Mesh Wi-Fi 6 routers, όπως το «DIR-X1560» που σας παρουσιάσαμε νωρίτερα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δίκτυο στο οποίο θα μπορούν να συνδεθούν πολλαπλές συσκευές που θα λειτουργούν με γρήγορο και χωρίς διακοπές internet.

Για όλους όσους επιθυμούν μία πιο ευρεία, χωρίς καλώδια, κάλυψη Wi-Fi του χώρου τους, από τη σειρά “Covr” της D-Link προτείνουμε το «COVR-1102» ΑX1200 Whole Home Mesh Wi-Fi System (πακέτο με 2-τεμάχια), το οποίο παρέχει καθολική σύνδεση Wi-Fi σε κάθε τετραγωνικό του σπιτιού σας ή του τυχερού που θα το κάνετε δώρο. Με το συνεχές, εξαιρετικά γρήγορο Wi-Fi, επιτρέπει βιντεοκλήσεις καλύτερης ποιότητας, δίνοντας τη δυνατότητα σε οικογένεια και φίλους να μοιράζονται τα νέα τους χωρίς διακοπές, καθώς και βελτιωμένη ροή και λήψη αρχείων. Highlight η κάλυψή του, που μπορεί να φτάσει έως και 325τμ.

Κάμερες – οι μικροί βοηθοί που κρατούν το σπίτι ασφαλές

Οι κάμερες αποτελούν εξαιρετική επιλογή για δώρο Χριστούγεννων, ιδιαίτερα για όσους επιθυμούν να πιάσουν τον Άγιο Βασίλη στα πράσα ή να αποδράσουν στις γιορτές δίχως άγχος και έγνοιες. Η κάμερα εξωτερικού χώρου «DCS-8600LH» Full HD της D-Link αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή. Με ευρυγώνιο φακό 135 μοιρών και ανάλυση 1920×1080, η DCS-8600LH είναι εύκολη στη ρύθμιση και την πρόσβαση μέσω της δωρεάν εφαρμογής mydlink για smartphone & tablet. Σχεδιασμένη για να αντέχει σε συνθήκες παντός καιρού και βροχή, υγρασία, σκόνη και θερμοκρασίες από 25°C έως 45°C) με πιστοποίηση IP65, η κάμερα της D-Link αποτελεί ιδανική λύση για ένα ευρύ φάσμα εξωτερικών περιβάλλοντα.

Για εμάς στην D-Link, η πανδημία έχει αποδείξει πόσο ζωτικής σημασίας είναι μια αξιοπρεπής και αξιόπιστη σύνδεση. Σχεδιασμένα για να μας κρατούν ανά πάσα στιγμή συνδεδεμένους – είτε για να συνεχίσουμε την εκπαίδευση μας ή την εργασία μας, είτε απλά για να «βρεθούμε» διαδικτυακά –τα προϊόντα αυτά δεν αποτελούν εξαίρεση. Για να μάθετε περισσότερα για τις φετινές μας προσφορές της Black Friday, επισκεφτείτε τους επίσημους μεταπωλητές μας.

Τα προϊόντα της DLink που θα βρίσκονται σε Black Friday προσφορές είναι:

Wi-Fi

DIR-X1560 – σειρά AX1500 Wi-Fi 6 Router, με τιμή €61,90

COVR-1102 – σειρά AC1200 Dual Band Mesh Wi-Fi System (2-Pack) με τιμή €74,90

DAP-X1860 – σειρά AX1800 Mesh Wi-Fi 6 Range Extender με τιμή €69,90

Smart Home

DCS-8600LH – mydlink Full HD Outdoor Wi-Fi Camera με τιμή €89,90

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights