Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ HUAWEI: Ήρθε η ώρα να μάθετε πόση τεχνολογία χωράει στο Black Friday

HUAWEI: Ήρθε η ώρα να μάθετε πόση τεχνολογία χωράει στο Black Friday

απο Kostas Gliatiotis

Η εβδομάδα του Black Friday είναι εδώ και η HUAWEI συμμετέχει δυναμικά με  μεγάλη γκάμα προϊόντων της σε τιμές Black Friday! Η τεχνολογία, τα τελευταία χρόνια περισσότερο από ποτέ, έχει γίνει ο καλύτερός μας φίλος, είτε πρόκειται για λόγους επικοινωνίας, φυσικής άσκησης, ψυχαγωγίας, εργασίας, εκπαίδευσης ή διαφόρων καθημερινών δραστηριοτήτων. Αν αναρωτιέστε λοιπόν «Πόση τεχνολογία χωράει στο  Black Friday;» η απάντηση δίνεται μέσα από τις προσφορές των προϊόντων της HUAWEI.

Smartwatches, Bluetooth ακουστικά (freebuds), laptops και tablets έρχονται σε ασυναγώνιστες τιμές και τώρα είναι η ώρα να αποκτήσουμε το αγαπημένο μας gadget ή να το πάρουμε ως δώρο στα αγαπημένα μας πρόσωπα σε τιμές Black Friday. Αν επιθυμείτε να παρακολουθείτε και να βελτιώνετε τη φυσική σας κατάσταση όλο το 24ωρο, τα HUAWEI Watch 3 Pro και HUAWEI Watch 3 σας δίνουν τη λύση , διαθέτοντας λειτουργίες για την παρακολούθηση της υγείας αλλά και της φυσικής άσκησης, με εύκολη πλοήγηση στο μενού του ρολογιού και τις πολλές εφαρμογές, ενώ είναι κατασκευασμένα για να φοριούνται καθημερινά, με εξαιρετικά ανθεκτική μπαταρία η οποία μπορεί να ρυθμιστεί σε δύο καταστάσεις λειτουργίας.

Επίσης, με τα HUAWEI Watch GT2, μπορείτε να βρείτε τον προσωπικό trainer που αναζητούσατε, αλλά και το HUAWEI Watch Fit θα σας προσφέρει μια εκλεπτυσμένη και μοντέρνα εμφάνιση ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε εύκολα να συνδυάσετε και τα απόλυτα ακουστικά HUAWEI FreeBuds 4i, τα οποία προσφέρουν τεράστια διάρκεια μπαταρίας, μοναδικό και κομψό σχεδιασμό, κρυστάλλινη ποιότητα ήχου και Active Noise Cancellation (ANC). Τα HUAWEI FreeBuds Pro και HUAWEI FreeBuds 4i, που με την ποιότητα του ήχου και τη μεγάλης διάρκειας μπαταρία, επιτρέπουν σε όλους τους χρήστες να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία χρήσης που θα κάνει την καθημερινότητά τους πιο διασκεδαστική!

Αλλά και στην κατηγορία των laptop δελεαστική πρόταση αποτελούν τα HUAWEI MateBook 14 και HUAWEI MateBook D14 για τον επαγγελματία που βρίσκεται συνεχώς εν κινήσει, τον φοιτητή που χρειάζεται ένα δυνατό και αξιόπιστο laptop για καθημερινή χρήση, τον μαθητή που έχει πλέον εξοικειωθεί με τη χρήση του υπολογιστή, αλλά και για τον απλό χρήστη που επιθυμεί μόνιμη συνδεσιμότητα με γρήγορες επιδόσεις.

Τέλος, όσοι ενδιαφέρονται για ένα αξιόπιστο tablet με απεριόριστες δυνατότητες, η νέα προσθήκη στην κορυφαία σειρά tablet της HUAWEI, το HUAWEI MatePad 11, είναι η κατάλληλη επιλογή για το Black Friday. Είναι το πρώτο που διαθέτει οθόνη που υποστηρίζει refresh rate 120 Hz, που σε άψογη συνεργασία με την γραφίδα, ανταποκρίνεται γρήγορα με απίθανα χαμηλό delay στα 2ms, προσφέροντας πιο smart και πιο φυσική διαδραστική εμπειρία χειρόγραφου στους χρήστες.

Το HUAWEI MatePad 11 είναι εξοπλισμένο με την κατάλληλη τεχνολογία για να μπορεί να αξιοποιεί και τις δυνατότητες άλλων συσκευών -από smartphone έως υπολογιστές- για περισσότερη δημιουργικότητα και παραγωγικότητα.

Αναζητήστε «πόση HUAWEI τεχνολογία χωράει στο Black Friday» μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights