Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Μην πάρεις smartphone αν δεν δείς πρώτα το νέο premium HONOR 50 5G

Μην πάρεις smartphone αν δεν δείς πρώτα το νέο premium HONOR 50 5G

απο Kostas Gliatiotis

#sponsored by HONOR

To HONOR 50 5G  που μόλις κυκλοφόρησε εγκαινιάζει την Black Friday και βγαίνει σε τιμή 479 Ευρώ από 549 Ευρώ (η έκδοση 6RAM – 128GB) και 579 Ευρώ από 649 Ευρώ η έκδοση 8 Ram – 256GB.

Περιέγραψε μου την καθημερινότητα σου σε μία φράση: απανωτές βιντεοκλήσεις με φίλους, γονείς ή συναδέλφους σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, binge watching το βράδυ, non-stop gaming τα Σαββατοκύριακα (και αν δεν είναι ακριβώς έτσι, τουλάχιστον έτσι θα θέλαμε κάποιοι από εμάς να είναι!)

Γι’ αυτό τον λόγο, η εντυπωσιακή κυρτή οθόνη 75° OLED 6,57 ιντσών  με ανάλυση Full High Definition 2340×1080 που διαθέτει το HONOR 50 5G είναι must-have. Η οθόνη μπορεί να παράγει 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα και καλύπτει το 100% της χρωματικής γκάμας DCI-P3, παρέχοντας εκπληκτικά γραφικά και ευκρινείς λεπτομέρειες για μια καθηλωτική εμπειρία χρωμάτων.

Ακόμη, ο ρυθμός ανανέωσης οθόνης 120 Hz και ο ρυθμός δειγματοληψίας αφής 300 Hz, σας υπόσχονται υψηλές ταχύτητες απόκρισης, που αποκτούν εξαιρετική σημασία για να ζήσεις στους ρυθμούς του 5G όπως πρέπει σε μία οθόνη με απίστευτες προδιαγραφές.

Παράλληλα, χάρη στις εξαιρετικές ταχύτητες του δικτύου 5G που έχει μπει πλέον στην καθημερινότητα μας, οι ανταλλαγές φωτογραφιών με φίλους μέσω Viber έχουν πάρει φωτιά ή το «ανέβασμα» βίντεο σε Instagram, Facebook ή TikTok είναι το επόμενο hot topic στην παρέα, και σίγουρα θέλουμε να έχουν αν μη τι άλλο πολύ καλή ποιότητα. Για αυτό είναι σημαντικό και μας λύνει τα χέρια ένα smartphone που έχει εξαιρετική κύρια κάμερα, όπως είναι η Τετραπλή Ultra Clear 108MP Vlog camera του HONOR 50 5G.

Πέραν της κύριας κάμερας 108MP, το HONOR 50 5G διαθέτει κάμερα ευρείας γωνίας 8MP, κάμερα macro 2MP και κάμερα βάθους 2MP, που επιτρέπει να τραβάμε φωτογραφίες και βίντεο με εξαιρετική ευκρίνεια. Χάρη στην μπροστινή κάμερα 32 MP με γωνία θέασης 90° που διαθέτει, μπορούμε ακόμη να τραβάμε τέλειες selfies και βίντεο, με περισσότερα άτομα και σκηνικά να αποτυπώνονται στο κάδρο.

Κι επειδή ωραίες οι φωτογραφίες, αλλά τα βιντεο είναι αυτά που γίνονται viral, με το HONOR 50 5G καταγράφουμε ταυτόχρονα πολλαπλά video χρησιμοποιώντας την μπροστινή και την πίσω κάμερα συγχρόνως (dual view recording), κι έχουμε μεγαλύτερη ευελιξία για λήψη περιεχομένου από διαφορετικές οπτικές γωνίες.

Για το τέλος αφήνουμε το καλύτερο, μιας και τo HONOR 50 5G μπορεί εύκολα να υποστηρίξει μια ολόκληρη μέρα αδιάκοπης χρήσης με την μπαταρία 4.300 mAh. Η συσκευή διαθέτει τεχνολογία 66W HONOR SuperCharge, η οποία επιτρέπει στην μπαταρία να αποφορτιστεί έως και 70% μέσα σε μόλις 20 λεπτά, χρησιμοποιώντας τον φορτιστή που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, ώστε να είμαστε πάντα online.

Το HONOR 50 5G διατίθεται σε τρία χρώματα (Crystal Frozen, Emerald Green, Midnight Black), είναι άμεσα διαθέσιμο στις συνεργαζόμενες αλυσίδες τεχνολογίας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights