Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy Tab S7 FE: Ένα Tablet για τη σύγχρονη καθημερινότητα

Samsung Galaxy Tab S7 FE: Ένα Tablet για τη σύγχρονη καθημερινότητα

απο Kostas Gliatiotis

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

Σε μια εποχή που η επικοινωνία είναι πιο άμεση από ποτέ, όπως και η ανάγκη για κάθε είδους εργασία ακόμα και εν κινήσει, ένα Tablet είναι πιο χρήσιμο από ποτέ. Για την Samsung, το Samsung Galaxy Tab S7 FE είναι η νεότερη προσθήκη στην οικογένεια των Tablets της.

Με μια μεγάλη σε μέγεθος οθόνη στις 12.4 ίντσες, κάθε είδους έγγραφο, σελίδα αλλά και … Online εκπαίδευση στην εποχή μας, γίνεται σημαντικά πιο άνετη με το Samsung Galaxy Tab S7 FE. Όμως ο ιδιοκτήτης του δεν χρειάζεται να περιοριστεί σε μια μόνο εφαρμογή, αφού με το Multi-Active window μπορεί να εκμεταλλευτεί την μεγάλη του οθόνη για να έχει έως και τρεις εφαρμογές ταυτόχρονα «ανοιχτές».

Με το Book Cover keyboard (πωλείται χωριστά) και το Samsung DeX, το Samsung Galaxy Tab S7 FE μεταμορφώνεται ξαφνικά παρέχοντας μια προσομοίωση εμπειρίας λαπτοπ.

 

Για τους … καλλιτεχνικά «ανήσυχους» και για όσους χρειάζονται την ακρίβεια μιας γραφίδας, το S Pen δείχνει και πάλι την χρησιμότητα του στο Samsung Galaxy Tab S7 FE. Από τις χειρόγραφες σημειώσεις στο Samsung Notes, μέχρι και την δυνατότητα σχεδίασης σε καλλιτεχνικές εφαρμογές ακριβώς την στιγμή που έρχεται η… έμπνευση.

Φυσικά, το Samsung Galaxy Tab S7 FE είναι ο ιδανικός «συνεργάτης» του Samsung Galaxy Smartphone, με το App Continuity* να μεταφέρει από την οθόνη του ενός στο άλλο ότι κάνουμε, είτε αυτό είναι μια εργασία είτε απλά μια σελίδα που διαβάζουμε.

Τέλος, το Samsung Galaxy Tab S7 Fe θα το βρείτε σε  σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα. Το Mystic Black, το Mystic Silver,  το Mystic Green και το Mystic Pink.

Μάθετε περισσότερα: https://www.samsung.com/gr/tablets/galaxy-tab-s/galaxy-tab-s7-fe-5g-black-64gb-sm-t736bzkaeue/

 

*Oι συσκευές απαιτείται να έχουν τουλάχιστον One Ui 3.1, ενεργοποιημένο Bluetooth, να είναι συνδεδεμένες στον ίδιο Samsung λογαριασμό και να είναι συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο WiFi.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights