Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Honor 50 Lite: Ένα ενδιαφέρον Mid Range [Unboxing-hands on]

Honor 50 Lite: Ένα ενδιαφέρον Mid Range [Unboxing-hands on]

απο Kostas Gliatiotis

Μετα το ενδιαφέρον και πολυτελές για την κατηγορία του, Honor 50, ήρθε η ωρα για την εταιρεία να φέρει επίσημα στην Ευρώπη και τη χώρα μας το Honor 50 Lite. Αυτό είναι λοιπόν τυπικά ένα Unboxing video και ένα πρώτο Hands on με το νέο Smartphone της εταιρείας.Η ονομασία του κάνει ξεκάθαρο ότι πρόκειται για ένα πιο οικονομικό Smartphone το οποίο όμως έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο Snapdragon 662 επεξεργαστής στο εσωτερικό του είναι ίσως λιγότερο ισχυρός από το ιδανικό για την κατηγορία του, όμως η κάμερα στα 64mp και η ταχεία φόρτιση στα 66W είναι δύο χαρακτηριστικά που σύμφωνα με την εταιρεία τουλάχιστον, το κάνουν να ξεχωρίζει. Το Magic UI 4.2 συνεχίζει να έχει… ομοιότητες με το γραφικό περιβάλλον της Huawei, βασίζεται όμως στο Android 11 της Google, και όπως όλα τα Smartphone της εταιρείας πλέον, και το Honor 50 Lite έχει πρόσβαση στο Play Store και το σύνολο των Google Services (GMS).

Η οθόνη περιορίζεται στα 60Hz, σε μια κατηγορία τιμής που είναι εύκολο να βρει κανείς πλέον προτάσεις με υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης, είναι ένα LCD Panel με εντυπωσιακά μικρό πλαίσιο γύρω της. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 4.300mAh όμως η Honor συνεχίζει να εντυπωσιάζει στην διαχείριση ενέργειας που κάνει το Honor 50 Lite, προσφέροντας χρόνους λειτουργίας που υπερβαίνουν το “συνηθισμένο” για μια μπαταρία σαν και αυτή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights