Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Το Huaweistore.gr είναι ο νέος Premium Οnline Προορισμός για να ψωνίσετε τα Χριστουγεννιάτικα Δώρα σας και όχι μόνο!

Το Huaweistore.gr είναι ο νέος Premium Οnline Προορισμός για να ψωνίσετε τα Χριστουγεννιάτικα Δώρα σας και όχι μόνο!

απο Kostas Gliatiotis

Δωρεάν μεταφορικά, μοναδικές εκπτώσεις, άτοκες δόσεις, fast checkout, και άμεσες παραδόσεις συνθέτουν μία νέα εμπειρία online αγορών.

Το νέο Ηuaweistore.gr είναι το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της HUAWEI και φέρνει με ένα κλικ όλα τα αγαπημένα σας τεχνολογικά προϊόντα στην πόρτα σας!  Είναι σχεδιασμένο να προσφέρει μια νέα εμπειρία για γρήγορες και άμεσες αγορές των κορυφαίων προϊόντων της εταιρείας. Οι επισκέπτες του Huaweistore.gr όμως μπορούν να … ανακαλύψουν  μοναδικές προσφορές στην μεγάλη γκάμα των διαθέσιμων προϊόντων, με εκπλήξεις, δώρα και αποκλειστικά προνόμια.

Το online shopping όμως πρέπει να είναι εύκολο και σύγχρονο, και για αυτό το λόγο, το Huaweistore.gr έχει σχεδιαστεί εξ αρχής να είναι όσο το δυνατόν πιο λειτουργικό για την καλύτερη εμπειρία στις αγορές μας.

Με ένα πολύ απλό και εύκολο τρόπο, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει το Laptop, το Smartphone αλλά και μέσα από την μεγάλη γκάμα από Smartwatch και φυσικά τα κορυφαία True wireless ακουστικά της HUAWEI και να ολοκληρώσει την αγορά του με ένα γρήγορο… check-out.

Η… ευκολία όμως δεν σταματά εκεί, αφού το Huaweistore.gr προσφέρει δωρεάν μεταφορικά αλλά και την επιλογή των άτοκων δόσεων για την αγορά μας.

Για αυτόν λοιπόν που αναζητά ένα Laptop για επαγγελματική χρήση και όχι μόνο, ένα Tablet που μπορεί να αντικαταστήσει έναν υπολογιστή με την ευκολία στη χρήση και την μεταφορά του, και φυσικά για Smartphones με κορυφαίες φωτογραφικές δυνατότητες, το Huaweistore.gr μας περιμένει όλους να το «ανακαλύψουμε».

Φυσικά, η μεγάλη γκάμα ασύρματων ακουστικών με Active noise cancellation, τα Smartwatches της HUAWEI με μοναδικές δυνατότητες παρακολούθησης της υγείας και της φυσικής μας κατάστασης, αλλά και νέα προϊόντα όπως Wi-fi routers είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας.

Το λανσάρισμα του Νέου Ηλεκτρονικού Καταστήματος Huaweistore.gr συνοδεύεται από μία Αποκλειστική Προσφορά:

  • Με το κουπόνι WELCOME10 παράλληλα, κερδίστε έκπτωση 10% για κάθε παραγγελία αξίας άνω των 500€ (μέχρι 16/12)
  • Επίσης, μπορείτε να βρείτε αποκλειστικά μοντέλα όπως το : MateBook 14 11th i5/8/512 μόνο 799€!
  • Ακόμη, με κάθε εγγραφή στο Newsletter θα λάβετε επιπλέον προσωποποιημένο κουπόνι αξίας 20€ για τις αγορές σας (ισχύουν όροι και προυποθέσεις)!

Για εύκολες και γρήγορες αγορές μοναδικών τεχνολογικών προϊόντων, ένας είναι ο προορισμός: https://www.huaweistore.gr

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI ή τα εξής links:

Facebook:  https://www.facebook.com/HUAWEImobileGR/

Instagram: https://www.instagram.com/HUAWEImobilegr/

YouTube:   https://www.youtube.com/channel/UCtx1OWkIs_5dTg-ypjuJlkQ

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights