Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ HUAWEI MatePad 11: Το καλύτερο δώρο για φέτος τα Χριστούγεννα!

HUAWEI MatePad 11: Το καλύτερο δώρο για φέτος τα Χριστούγεννα!

απο Kostas Gliatiotis

Για πολλούς από εμάς, η καθημερινότητα απαιτεί τη χρήση ενός υπολογιστή, για επαγγελματικούς λόγους και όχι μόνο. Είναι όμως σίγουρο ότι πολλοί θα θέλαμε να μπορούμε να «αντικαταστήσουμε» τον φορητό μας υπολογιστή (και πόσο μάλλον έναν μόνιμα … σταθερό στο γραφείο μας) με κάτι πιο εύκολο στην μεταφορά του, που να μην θυσιάζει αυτά που χρειαζόμαστε. Ακόμα περισσότερο, θα θέλαμε να είναι τόσο εύκολο στο να το έχουμε μαζί μας, ώστε και σε μια περίοδο όπως οι γιορτές των Χριστουγέννων να αποτελεί κέντρο ψυχαγωγίας και διασκέδασης (παραμένοντας όμως επαγγελματικό εργαλείο αν… το χρειαστούμε).

Μέχρι πριν λίγο καιρό, θα ήταν δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι ένα Tablet θα μπορούμε να «καλύψει» αυτές τις απαιτήσεις με μοναδική ευκολία. Για την HUAWEI όμως οι προκλήσεις αυτού του είδους είναι που την κάνουν να ξεχωρίζει, και το Matepad 11 είναι αυτό που δείχνει και στην πράξη την ικανότητα της να … πετύχει το ιδανικό αυτό πακέτο με τον καλύτερο τρόπο.

Όταν ένα Tablet λοιπόν όπως το Matepad 11 έχει μια εντυπωσιακή οθόνη 11.5 ιντσών, με χρωματική απόδοση που προσφέρει την ακρίβεια που χρειαζόμαστε στη δουλειά μας αλλά και την ζωντάνια και την ένταση που θέλουμε όταν βλέπουμε μια ταινία, ξεκινάμε να βλέπουμε ένα … σύνολο ικανό να αντικαταστήσει τον φορητό μας υπολογιστή. Όταν η οθόνη αυτή έρχεται με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz, η ομαλότητα και η άμεση απόκριση είναι κάτι συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο ένα ήδη τέλειο οπτικό σύνολο. Μια οθόνη με υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης όμως δεν ειναι ιδανική μόνο για δουλειά, αφού κάνει και το Gaming μια ξεχωριστή εμπειρία με την σωστή και γρήγορη ανανέωση και απόκριση που περιμένει κανείς σε ανταγωνιστικά παιχνίδια και όχι μόνο.

Αν τώρα το μέγεθος, η ποιότητα και η φωτεινότητα της οθόνης καλύψουν τις επαγγελματικές μας απαιτήσεις, ο συνδυασμός της με τέσσερα κορυφαία σε ένταση και ποιότητα ηχεία, ρυθμισμένα μάλιστα από την Harman/Kardon θα κάνουν το Matepad 11 ιδανικό για κάθε ταινία και βίντεο που θέλουμε να απολαύσουμε με άνεση όπου και αν βρισκόμαστε.

Είτε κάποιος είναι επαγγελματίας, είτε θέλει ένα εργαλείο για τις σπουδές του, είτε απλά θέλει να μην περιορίζεται στον τρόπο που χρησιμοποιεί ένα Tablet, το Matepad 11 έχει έναν έξυπνο «σύντροφο» που έρχεται δώρο με την αγορά του. Το Magnetic keyboard που έχει σχεδιάσει η HUAWEI είναι ταυτόχρονα θήκη μεταφοράς, βάση στήριξης του Tablet, αλλά και ένα εργονομικά σχεδιασμένο πληκτρολόγιο. Με τη σωστή απόσταση ανάμεσα στα πλήκτρα, και την αίσθηση στην πίεση τους που κάνει την γρήγορη σύνταξη κειμένου μια εύκολη υπόθεση όπου και αν βρισκόμαστε. Το Magnetic keyboard είναι έξυπνο και στον τρόπο που συνδέεται ασύρματα με το Matepad 11 αλλά … φορτίζει και ασύρματα από αυτό, ώστε πάντα να είναι διαθέσιμο όταν το χρειαστούμε χωρίς πρακτικά να υπάρχει η πιθανότητα να «μείνει» από μπαταρία. Για φέτος τις γιορτές δίνεται ως δώρο μαζί με το Matepad 11.

Επειδή όμως το Smartphone είναι συνήθως για τους περισσότερους από εμάς το μέσο με το οποίο επικοινωνούμε με τους αγαπημένους μας, κάνουμε τη δουλειά μας και νιώθουμε «ασφαλείς» ότι πάντα έχουμε ένα τρόπο επαφής με τους γύρω μας, ένα Tablet είναι ακόμα πιο χρήσιμο όταν συνεργάζεται άψογα με το τηλέφωνο μας.

Το Multiscreen collaboration μπορεί να «φέρει» την οθόνη του Smartphone μας στο Matepad 11 και να μας προσφέρει πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες και εφαρμογές του. Το να απαντήσουμε πλέον σε ένα μήνυμα, να δούμε μια ειδοποίηση αλλά και το να μεταφέρουμε αρχεία, γίνεται εντυπωσιακά πιο εύκολο σε μια μεγάλη οθόνη και με ένα φυσικό πληκτρολόγιο. Αλλά και όταν δεχθούμε μια κλήση, δεν θα χρειαστεί να … βρούμε το Smartphone μας, αφού μπορούμε να απαντήσουμε και να μιλήσουμε συνεχίζοντας να … απολαμβάνουμε την χρήση του Matepad 11.

Τίποτα όμως από όλα αυτά δεν θα ήταν το ίδιο… χρήσιμο σε ένα Tablet, αν και σε επίπεδο λογισμικού δεν είχε την ικανότητα να μας προσφέρει ένα εύκολο και όμορφο σε εμφάνιση γραφικό περιβάλλον. Το Harmony OS λειτουργικό σύστημα που έχει αναπτύξει η HUAWEI, κρύβει στο «εσωτερικό» του όλες τις δυνατότητες αυτές, για επαγγελματική και όχι μόνο χρήση, και τις … παρουσιάζει σε εμάς σε ένα όμορφο και σωστά σχεδιασμένο γραφικό περιβάλλον.

Φυσικά, ένα Tablet όπως το Matepad 11 μπορεί να αντικαταστήσει έξυπνα και εύκολα έναν φορητό υπολογιστή, όταν είναι ικανό να παραμείνει … μαζί μας για όσο το δυνατόν περισσότερο. Για μια ακόμα φορά λοιπόν, η εμπειρία της HUAWEI στην έξυπνη διαχείριση των πόρων του συστηματος και της μπαταρίας, είναι αυτή που επιτρέπει στο Tablet να παραμένει πάντα ενεργό όταν το χρειαζόμαστε.

Αυτή την εορταστική περίοδο λοιπόν, είτε θέλουμε να κάνουμε δώρο στον εαυτό μας ένα εργαλείο που θα αλλάξει και θα κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητα μας, είτε θέλουμε να προσφέρουμε όλα αυτά σε ένα αγαπημένο μας πρόσωπο, το Matepad 11 είναι η ιδανική επιλογή δώρου. Η HUAWEI με τη σειρά της, μας κάνει δώρο το Magnetic keyboard για να… απολαύσουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία που θα αλλάξει τις καθημερινές μας συνήθειες.

Το Magnetic Keyboard προσφέρεται ως δώρο έως τις 31/12/2021 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights