Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ HUAWEI MateView GT 34: Ετοιμαστείτε για μία εικόνα που θα σας απογειώσει

HUAWEI MateView GT 34: Ετοιμαστείτε για μία εικόνα που θα σας απογειώσει

απο Kostas Gliatiotis

Στον κόσμο των υπολογιστών, η οθόνη είναι αυτή που μας … φέρνει σε επαφή με όλα αυτά που θέλουμε, πρέπει και χρειάζεται να κάνουμε στην καθημερινότητα μας. Είτε για επαγγελματική χρήση, είτε για να δούμε απλά μια ταινία, είτε φυσικά για Gaming, μια κορυφαία οθόνη είναι πολλές φορές το ίδιο αναγκαία με τον υπολογιστή στον οποίο την έχουμε… συνδέσει.

Για την Huawei, θα μπορούσε να πει κανείς ότι η εύκολη λύση θα ήταν μια οθόνη που να «εστιάζει» σε ένα συγκεκριμένο κοινό, αποφεύγοντας το να συνδυάσει σε ένα … πακέτο όλα όσα χρειάζονται για να καλύψουν διαφορετικά είδη χρήσης και ανάγκες. Όμως με το Mateview GT 34, η εταιρεία δείχνει για μια ακόμα φορά, με τον καλύτερο τρόπο, πως ένα Gaming Monitor μπορεί να εκμεταλλευτεί τα πλεονεκτήματα του σε σχεδόν κάθε είδους απαίτηση και προτίμηση.

Το μεγάλο μέγεθος στις 34 ίντσες είναι αυτό που την κάνει άνετη και απολαυστική για παιχνίδια, ταινίες αλλά και χρήση γραφείου με την προβολή ταυτόχρονα εντυπωσιακά πολλών διαφορετικών αρχείων. Η κυρτή της επιφάνεια έχει ακριβώς την… καμπύλη που πρέπει ώστε να ακολουθεί το οπτικό μας πεδίο και να δίνει μια αίσθηση ρεαλισμού αλλά και άνεσης σε πολύωρη χρήση.

Για τους φίλους του Gaming, ο υψηλός ρυθμός ανανέωσης στα 165Hz είναι ιδανικός σε ένα Monitor που ταυτόχρονα έρχεται με εντυπωσιακά υψηλή ανάλυση στα 3440×1440 pixels. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι… πρόκληση για έναν υπολογιστή να «φτάσει» την Mateview GT 34 στα όρια της απόδοσης της.

Με την αμεσότητα στην απόκριση που πρέπει να έχει ένα Gaming monitor σε ανταγωνιστικά παιχνίδια, και αντίστοιχα ταχύτατη εναλλαγή και ενημέρωση του περιεχομένου που προβάλλεται χωρίς ενοχλητικά φαινόμενα Ghosting.

Όμως ακόμα και κάτι πολύ απλό, όπως η πλοήγηση σε μια σελίδα και η ανάγνωση ενός κειμένου, μετατρέπεται σε μια εντελώς διαφορετική εμπειρία. Η ομαλότητα στην κύλιση του περιεχομένου, ο τρόπος που τα πάντα παρουσιάζονται σε μια πραγματικά μεγάλη επιφάνεια, και η ευκρίνεια που επιτρέπει την ξεκούραστη πολύωρη χρήση, είναι χαρακτηριστικά που κάνουν το Mateview GT 34 να ξεχωρίζει.

Μια οθόνη για υπολογιστή που πλησιάζει σε μέγεθος (ή ακόμα και ξεπερνά…) μια συμβατική τηλεόραση, θα ήταν πραγματικά «κρίμα» να μην είναι αντίστοιχα απολαυστική και για την προβολή ταινιών και κάθε είδους βίντεο.

Η υποστήριξη για HDR περιεχόμενο, και η σωστή αναγνώριση του Mateview GT 34 από το λειτουργικό σύστημα, προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία θέασης. Η αναλογία πλευρών στο 21:9 την κάνει μάλιστα ιδανική για κινηματογραφικό περιεχόμενο που έχει γυριστεί με αυτόν τον τρόπο για όσο το δυνατόν πιο… ευρύ πλάνο.

Για κάθε είδους χρήση όμως, το Mateview GT 34 έρχεται  να καλύψε και τις.. ηχητικές απαιτήσεις και ανάγκες μας. Η ηχομπάρα που βρίσκεται ενσωματωμένη στην βάση της, έχει υψηλή ένταση, κορυφαία ποιότητα ήχου, και μια «έξυπνη» λεπτομέρεια. Η φωτιζόμενη «μπάρα» είναι ευαίσθητη στην αφή, για την αλλαγή της έντασης του ήχου, ενώ για τους πιο… ανήσυχους αισθητικά, μπορεί να ρυθμιστεί σε πολλά διαφορετικά χρώματα.

Τίποτα από όλα αυτά όμως δεν θα ήταν τόσο χρήσιμο, αν το Mateview GT 34 δεν ήταν αντίστοιχα εύκολο στη σύνδεση του με κάθε είδους υπολογιστή. Η HUAWEI δεν προσπαθεί να κάνει… δύσκολη τη ζωή αυτού που θα επιλέξει την κορυφαία της οθόνη, και προσφέρει πρακτικά όλους τους δυνατούς τρόπους σύνδεσης. Με μια DisplayPort θύρα να αναλαμβάνει την σύνδεση με Gaming PC’s και όχι μόνο, δύο διαφορετικές HDMI θύρες για σύνδεση φορητών υπολογιστών ή ακόμα και Gaming Consoles, και μια Thunderbolt USB Type-C θύρα για νεότερες συσκευές που υποστηρίζουν αυτόν τον τρόπο σύνδεσης.

Για την εορταστική περίοδο λοιπόν, και όχι μόνο, το Mateview GT 34 αποτελεί μια κορυφαία επιλογή για τους φίλους του Gaming. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει όμως, είναι ότι ταυτόχρονα μπορεί να καλύψει με την ίδια ευκολία και άνεση κάθε άλλου είδους χρήση. Μάλιστα θα το κάνει με την … απόλαυση που συνοδεύει ένα κορυφαίο και μεγάλο σε μέγεθος Monitor.

Για περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr.

 

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights