Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Galaxy Tab A8 10.5 2021 : Ένα μεγάλο αλλά οικονομικό Tablet

Galaxy Tab A8 10.5 2021 : Ένα μεγάλο αλλά οικονομικό Tablet

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Samsung Galaxy Tab A8 10.5 2021, εκτός από μάλλον μεγάλη ονομασία, είναι ένα ενδιαφέρον Tablet τουλάχιστον για συγκεκριμένο μέρος του αγοραστικού κοινού. Έχει μια μεγάλη οθόνη 10.5 ιντσών, όπως δηλώνει και η ονομασία του, με αντίστοιχα ικανοποιητική FullHD ανάλυση στα 1920×1200 pixels. Είναι αναμενόμενα ένα LCD Panel, με παρόλα αυτά ικανοποιητική χρωματική απόδοση.

Ο επεξεργαστής όμως στο εσωτερικό του Galaxy Tab A8 10.5 2021 είναι σίγουρα ασυνήθιστος. Και η Unisoc, η εταιρεία που τον κατασκευάζει, δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή στον χώρο των Smartphones και Tablet, αλλά και το UMS512 μοντέλο, είναι ακόμα πιο σπάνιο. Το βασικότεο όμως “πρόβλημα” του Tablet είναι ότι η βασική του έκδοση έρχεται με 32GB αοθηκευτικού χώρου και 3GB RAM.

Για τα δεδομένα του 2022 πλέον, και τα δύο είναι μάλλον μη ικανοποιητικά ακόμα και για απλή καθημερινή χρήση. Παρόλα αυτά υπάρχει διαθέσιμο και σε έκδοση με 64GB και 4GB RAM, που θεωρητικά θα είναι πιο “ικανή” πάντα για το είδος χρήσης που έχει έτσι και αλλιώς σχεδιαστεί το tablet.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights