Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Στην τελική ευθεία η ελληνική αποστολή για το Mobile World Congress 2022

Στην τελική ευθεία η ελληνική αποστολή για το Mobile World Congress 2022

απο Kostas Gliatiotis

Με εξαιρετικά γρήγορους ρυθμούς προχωρά η οργάνωση από τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ) της ελληνικής αποστολής για το Mobile World Congress (MWC) 2022, το οποίο πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο χρονικό διάστημα 28 Φεβρουαρίου – 3 Μαρτίου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο Fira Gran Via στην Βαρκελώνη.

Με κεντρικό μήνυμα «Innovation Unleashed», στόχος της φετινής αποστολής είναι να αναδείξει την καινοτομία που παράγουν οι ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο χώρο των ψηφιακών τεχνολογιών. Στην οργάνωση της ελληνικής αποστολής συμμετέχουν, εκτός του ΣΕΚΕΕ, το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και το Enterprise Greece.

Το MWC αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα ραντεβού της παγκόσμιας αγοράς των ψηφιακών τεχνολογιών. Κάθε χρόνο συγκεντρώνει το ενδιαφέρον και την προσοχή του συνόλου του κλάδου των ψηφιακών τεχνολογιών, των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής. Αποτελεί το σημείο συνάντησης των κορυφαίων στελεχών της αγοράς και προσελκύει επισκέπτες από όλο το φάσμα των επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται για την αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών.

Η ελληνική αποστολή θα έχει παρουσία και στο 4YFN, μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις στον χώρο των startups, που πραγματοποιείται ταυτόχρονα με το Mobile World Congress. Το 4YFN προσφέρει επιπλέον δυνατότητες δικτύωσης και αναζήτησης επιχειρηματικών ευκαιριών για τα μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας.

«Το σημαντικό ενδιαφέρον που υπάρχει ήδη για συμμετοχή στην αποστολή για το MWC 2022 αποτελεί μία ακόμη ένδειξη της δυναμικής που αναπτύσσει το ελληνικό οικοσύστημα καινοτομίας. Αυτό που επιδιώκουμε είναι να δημιουργήσουμε τις συνθήκες εκείνες που θα επιτρέψουν στις ελληνικές επιχειρήσεις να πραγματοποιήσουν σημαντικές επαφές με διεθνείς ”παίκτες“ ώστε να προκύψουν σημαντικά έργα και συνεργασίες», ανέφερε ο Γιώργος Μαρκατάτος, Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΕΚΕΕ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights