Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei P50 Pocket: Ένα εντυπωσιακό, πολυτελές Foldable

Huawei P50 Pocket: Ένα εντυπωσιακό, πολυτελές Foldable

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Huawei P50 Pocket είναι ένα διαφορετικό Foldable της Huawei. Διπλώνει την οθόνη του προκειμένου να έχει ένα πολύ μικρό μέγεθος, με την ιδέα που “παρουσίασε” η Motorola με το RaZR και χρησιμοποιεί η Samsung στα Galaxy Z Flip. Κυκλοφορεί πλέον και στην Ευρωπαϊκή αγορά, χωρίς δυστυχώς να είναι ακόμα γνωστό αν θα έρθει και στη χώρα μας.  Στην Ευρώπη το P50 Pocket έρχεται με Android 11 και το EMUI 12 γραφικό περιβάλλον της Huawei, και όχι με το Harmony OS λειτουργικό σύστημα που αναπτύσσει η εταιρεία.

Έχει τρεις κάμερες στο πίσω μέρος του, με την βασική από αυτές να είναι στα 40mp, ανάλυση υψηλότερη από το συνηθισμένο για ένα Foldable αυτού του είδους. Υπάρχει μια ακόμα Ultrawide κάμερα στα 12mp, και μια τρίτη Ultra spectrum κάμερα στα 32mp η οποία σύμφωνα με την Huawei φροντίζει για την χρωματική ακρίβεια των φωτογραφιών.

Έχει τεχνικά χαρακτηριστικά που το τοποθετούν στην κορυφή της κατηγορίας, με τον Snapdragon 888 επεξεργαστή της Qualcomm στο εσωτερικό του, μια OLED οθόνη 6.9 ιντσών με 120Hz ρυθμό ανανέωσης και υπάρχει σε εκδόσεις με 256 και 512GB αποθηκευτικού χώρου, αλλά και 8 ή 12GB RAM.

Η μπαταρία έχει ικανοποιητική χωρητικότητα για ένα Smartphone αυτού του είδους, στα 4.000mAh αλλά φορτίζει και με 40W, έναν επίσης πιο “γρηγορο” ρυθμό φόρτισης από το συνηθισμένο για ένα Foldable Smartphone.

Ακολουθήστε μας σε Social Media

Facebook: https://www.facebook.com/in2mobile

Instagram: https://www.instagram.com/in2mobile/

Twitter: https://twitter.com/in2mobilegr

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights