Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei P50 Pro Unboxing – First Look: Εντυπωσιακό !

Huawei P50 Pro Unboxing – First Look: Εντυπωσιακό !

απο Kostas Gliatiotis

Το Huawei P50 Pro, είναι το μέχρι στιγμής κορυφαίο φωτογραφικά και όχι μόνο, Smartphone της εταιρείας και αυτό είναι το Unboxing video του.. Παρουσιάστηκε πριν αρκετούς πλέον μήνες, και η καθυστέρηση στην κυκλοφορία του στην Ευρώπη οφείλεται σύμφωνα με στελέχη της Huawei στην έλλειψη επεξεργαστών, αφού χρησιμοποιεί τον Snapdragon 888 της Qualcomm. Ακόμα όμως και τώρα, παραμένει εντυπωσιακό φωτογραφικά και όχι μόνο, ενώ στην Ευρώπη έρχεται με Android 11 και το EMUI 12 γραφικό περιβάλλον της εταιρείας.

Παρότι η Huawei έχει επιλέξει να μην το τονίσει ιδιαίτερα, οι κάμερες του P50 Pro έχουν σχεδιαστεί για μια ακόμα φορά σε συνεργασία με την Leica. Η βασική του κάμερα διατηρεί την ανάλυση στα 50mp και τον μεγάλο σε φυσικό μέγεθος αισθητήρα στο 1/1.28″ αλλά και το OIS που θεωρείται δεδομένο σε αυτή την κατηγορία. Η περισκοπική κάμερα, έχει 3.5x zoom, που είναι ασυνήθιστο, όπως είναι και η υψηλή ανάλυση της στα 64mp ενώ διαθέτει και αυτή OIS. Μετά από χρόνια όμως, η Huawei φέρνει πίσω στο P50 Pro μια ασπρόμαυρη κάμερα στα 40mp, ενώ υπάρχει και μια πιο “συνηθισμένη” Ultra wide κάμερα στα 13mp με Auto focus.

Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Snapdragon 888 της Qualcomm, σε έκδοση χωρίς 5G υποστήριξη, και έρχεται με 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου στην βασική του έκδοση. Η οθόνη είναι αντίστοιχα εντυπωσιακή, με ένα OLED Panel στα 120Hz και ασυνήθιστη ανάλυση στα 2700X1228 pixel, όπως και η οθόνη του μέχρι και σήμερα κορυφαίου Mate 40 Pro της Huawei. Τέλος, η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4.360mAh με την Huawei να έχει όμως πολύ καλή παράδοση στην σωστή διαχείριση ενέργειας από το λειτουργικό σύστημα, αλλά και τον Snapdragon 888 να είναι πλέον γνωστός για τα “προβλήματα” του σε αυτόν τον τομέα. Φορτίζει όμως με 66W με τον φορτιστή που υπάρχει κανονικά στη συσκευασία του P50 Pro.

Δυστυχώς, μέχρι σήμερα δεν είναι γνωστό το αν θα έρθει επίσημα στη χώρα μας το P50 Pro από την εταιρεία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights