Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Ένα χρήσιμο (?) Update

Ένα χρήσιμο (?) Update

απο Kostas Gliatiotis

Για αρκετό κόσμο, το να μπορεί να απαντήσει σε ένα μήνυμα από το ρολόι του, είναι πιο σημαντικό ίσως από ότι θα έπρεπε. Οι νεότερες εκδόσεις λογισμικού στα Watch 3 Pro και Watch GT 3 της Huawei, προσφέρουν πλέον αυτή τη δυνατότητα, χωρίς όμως να θυσιάζεται η απόδοση της μπαταρίας τους.

Για το Watch 3 pro και το Watch 3, υπάρχει πλέον η δυνατότητα σύνταξης ολόκληρου μηνύματος από την οθόνη του, η επιλογή μεταξύ διαφορετικών πληκτρολογίων αλλά και φωνητική πληκτρολόγηση Για το Watch GT 3 τώρα, η διαφορετική έκδοση του Harmony OS το περιορίζει μόνο σε προκαθορισμένες απαντήσεις, που μπορεί να δημιουργήσει κανείς μέσα από την εφαρμογή Huawei Health, μια δυνατότητα που υπάρχει και στα Watch 3 και Watch 3 pro. Η δυνατότητα απάντησης με μήνυμα, υποστηρίζεται για απλό SMS, στο Whatsapp και στον Signal messenger, δυστυχώς όμως όχι ακόμα στο Viber.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights