Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Μόδα είναι και διπλώνει ! Huawei P50 Pocket vs Galaxy Z Flip 3

Μόδα είναι και διπλώνει ! Huawei P50 Pocket vs Galaxy Z Flip 3

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Huawei P50 Pocket και το Galaxy Z Flip 3 είναι δύο “διαφορετικά” Foldable Smartphones που διπλώνουν στη μέση προκειμένου να είναι μικρότερα και θεωρητικά πιο εύκολα στη μεταφορά τους. Έχουν μερικές ομοιότητες όπως προφανώς η αναδιπλούμενη οθόνη τους, αλλά και ο Snapdragon 888 της Qualcomm στο εσωτερικό τους. Η οθόνη του P50 Pocket έχει μεγαλύτερο μέγεθος στις 6.9 ίντσες, σε σύγκριση με αυτή του Z Flip 3 στις 6.7 και τυπικά υψηλότερη ανάλυση στα 2790×1188 pixels.

Ο ρυθμός ανανέωσης είναι στα 120Hz και για τις δύο οθόνες, ενώ είναι φυσικά OLED Panels. Οι κάμερες στο Smartphone της Huawei είναι θεωρητικά, τεχνικά και πρακτικά καλύτερες από αυτές του Z Flip 3. Η ανάλυση για την βασική από αυτές είναι στα 40mp αν και αυτή στο Smartphone της Samsung έχει OIS και Dual Pixel Auto focus με ανάλυση όμως 12mp. Η Ultra wide κάμερα στο P50 Pocket όμως έχει Auto focus, κάτι που απουσιάζει σε αυτή του Z Flip 3 αλλά και στις περισσότερες συσκευές.

Τέλος, η μπαταρία στο P50 Pocket είναι σημαντικά μεγαλύτερη στα 4.000mAh αντί για 3.300mAh σε αυτή του τηλεφώνου της Samsung, ενώ φορτίζει και δύο φορές πιο γρήγορα στα 40W. Η βασική έκδοση του P50 Pocket είναι ακριβότερη, έρχεται όμως με 256GB αποθηκευτικού χώρου και 8GB RAM αντί για τα 128GB της βασικής έκδοσης του Z Flip 3.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights