Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Sound Joy: Εντυπωσιακός ήχος

Huawei Sound Joy: Εντυπωσιακός ήχος

απο Kostas Gliatiotis

Η Huawei έχει μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα “παράδοση” στον σχεδιασμό κορυφαίων ασύρματων ηχείων. Το Huawei Sound X ήταν το καλύτερο παράδειγμα, σε συνεργασία με την Devialet, ένα ηχείο που δυστυχώς δεν είδαμε επίσημα στη χώρα μας. Παρόλα αυτά, το νέο Huawei Sound Joy, είναι σχεδιασμένο και πάλι σε συνεργασία με την Γαλλική εταιρεία που εξειδικεύεται σε κορυφαία προϊόντα ήχου, και ειδικά Bluetooth ηχεία.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, το Huawei Sound Joy να έχει εντυπωσιακή ποιότητα ήχου για ένα Bluetooth ηχείο αυτού του είδους αλλά και γενικότερα. Ο σχεδιασμός του επιτρέπει να διατηρεί την απόδοση αυτή, είτε είναι τοποθετημένο “όρθιο” είτε σε οριζόνται θέση, με δύο ξεχωριστά Woofer στην αριστερή και δεξιά πλευρά του. Αυτά είναι που του χαρίζουν και την άκρως εντυπωσιακή απόδοση μπάσου, ενώ και η μέγιστη ένταση του είναι … υπερβολικά υψηλή.

Σύμφωνα με την Huawei, το Sound Joy διαρκεί έως και 26 ώρες με την μπαταρία που έχει στο εσωτερικό του, και φορτίζει μέσω USB Type-C όπως κάθε προϊόν που … σέβεται τον εαυτό του το 2022 πλέον. Έχει δύο έξυπνα τοποθετημένα και πραγματικά ,,, μεγάλα πλήκτρα για την ρύθμιση της έντασης του ήχου, και επιπλέον πλήκτρα χειρισμού σε κάθετη διάταξη.

Φυσικα η σύνδεση του είναι ιδιαίτερα απλή, μέσω Bluetooth με οποιοδήποτε Android Smartphone και συσκευή της Apple, ενώ η εφαρμογή AI Life της Huawei επιτρέπει την διαχείριση των διαφορετικών επιλογών για την ηχητική του απόδοση και όχι μόνο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.