Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi 12X Unboxing: Η προσιτή επιλογή

Xiaomi 12X Unboxing: Η προσιτή επιλογή

απο Kostas Gliatiotis

Η νέα σειρά Xiaomi 12 περιλαμβάνει πλέον τρία διαφορετικά μοντέλα. Το Xiaomi 12X είναι το θεωρητικά πιο οικονομικό από αυτά, και αυτό είναι όπως πάντα το Unboxing video του. Το Smartphone έρχεται με μια εντυπωσιακή τεχνικά Super AMOLED οθόνη στα 120Hz με 12-bit βάθος χρώματος, Dolby Vision και HDR10 υποστήριξη και υψηλά επίπεδα φωτεινότητας, ενώ είναι ίδια με αυτή του “μεσαίου” Xiaomi 12.

Η βασική του κάμερα επίσης, χρησιμοποιεί τον IMX766 αισθητήρα των 50mp της Sony, με επίσης κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως το OIS και το Dual Pixel Auto focus, αλλά και ένα μεγάλο φυσικό μέγεθος στο 1/1.56″. H δεύτερη κάμερα με τον Ultra wide φακό, είναι αντίστοιχα βελτιωμένη, και πλέον έχει ανάλυση 13mp που είναι σαφώς πιο “ικανή” να καλυψει τις απαιτήσεις λεπτομέρειας που έχει το σημαντικά μεγαλύτερο πλάνο σε κάθε φωτογραφία. Τέλος, υπάρχει και εδώ μια Macro κάμερα, για φωτογραφίες από μικρή απόσταση, με ανάλυση στα 5mp και Auto focus, που παραμένει πάντα χρήσιμο για να επιλέξουμε εμείς πόσο κοντά θέλουμε να είμαστε σε αυτό που φωτογραφίζουμε.

Αυτό που κάνει το Xiaomi 12X να ξεχωρίζει οικονομικά από τις δύο άλλες συσκευές της σειράς, είναι ο Snapdragon 870 επεξεργαστής της Qualcomm στο εσωτερικό του. Με επιδόσεις που είναι περισσότερο από ικανοποιητικές σε κάθε περίπτωση, δεν έχει και τα προβλήματα με την θερμοκρασία και κατανάλωση ενέργειας που έχουν οι νεότεροι Snapdragon 888 και Snapdragon 8gen1. Παρόλα αυτά, είναι γεγονός ότι η ίδια η xiaomi ή καλύτερα η Poco, έχει ακόμα διαθέσιμο το Poco F3 με τον ίδιο επεξεργαστή στο εσωτερικό του, μια όχι ίδια τεχνικά αλλά επίσης πολύ καλή Super AMOLED οθόνη στα 120Hz και σημαντικά χαμηλότερη τιμή πώλησης, ενώ φαίνεται ότι τον ίδιο Snapdragon 870 θα έχει  και το αμέσως επόμενο Poco F4.

Η βασική του έκδοση έρχεται με 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου. Τέλος, η μπαταρία στο εσωτερικό του έχει χωρητικότητα 4.500mAh σε ένα εντυπωσιακά μικρό σε συνολικές διαστάσεις Smartphone όπως το Xiaomi 12X, φορτίζει όμως με 67W με έναν φορτιστή που περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights