Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Τα μοντέλα της Vivo που θα έρθουν στη χώρα μας

Τα μοντέλα της Vivo που θα έρθουν στη χώρα μας

απο Kostas Gliatiotis

Το ότι η Vivo θα ξεκινήσει σύντομα την επίσημη λειτουργία της στη χώρα μας, είναι πλέον γνωστό, αφού η εταιρεία έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό τις απαραίτητες διαδικασίες σε όλους τους τομείς. Η εταιρεία όμως έχει και μια εντυπωσιακή γκάμα από διαφορετικά Smartphones σχεδιασμένα να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις, και φαίνεται ότι πλέον είναι… γνωστό, με ποια από αυτά θα ξεκινήσει την πιθανότατα επιτυχημένη πορεία της στην Ελληνική αγορά.

Στη χώρα μας, το μεγαλύτερο μέρος του συνόλου των πωλήσεων γίνεται (προφανώς) στην μεσαία κατηγορία τιμής, και η Vivo θέλει να προσφέρει διαφορετικές επιλογές προκειμένου ο καθένας να μπορεί να … βρει ένα δικό της Smartphone για τα χρήματα που θέλει να διαθέσει. Συνολικά λοιπόν, η Vivo θα φέρει τέσσερα διαφορετικά Smartphones σε αυτή τη μεσαία κατηγορία τον επόμενο μήνα.

Το V23 5G και το Υ76 5G θα είναι τα δύο από αυτά,με υποστήριξη δικτύων πέμπτης γενιάς, αλλά και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, και η διάθεση τους θα ξεκινήσει επίσημα στα μέσα Μαϊου. Μαζί τους, η εταιρεία θα κάνει διαθέσιμα στην Ελλάδα και τα οικονομικότερα Y33s και Y01.

Προφανώς όμως η Vivo έχει και κορυφαία Flashghip Smartphones, και το X80 pro θα είναι το πρώτο από αυτά που θα έρθει επίσημα στη χώρα μας, με μια μικρή καθυστέρηση όμως στα τέλη Ιουνίου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights