Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ TCL 30 και TCL 30+ Εμπειρία θέασης και όχι μόνο.

TCL 30 και TCL 30+ Εμπειρία θέασης και όχι μόνο.

απο Kostas Gliatiotis

Ένα σύγχρονο Smartphone είναι για τους περισσότερους από εμάς μια… προέκταση του εαυτού μας, και ένα εργαλείο ταυτόχρονα για την καθημερινότητα μας. Θέλουμε να συνδυάζει μια ευχάριστη, ζωντανή οθόνη, μια κάμερα που θα μας βοηθήσει να αποτυπώσουμε τις αγαπημένες μας στιγμές, και φυσικά μια μπαταρία που θα του επιτρέπει να είναι μονίμως μαζί μας. Αν σε όλα αυτά, προσθέσει κανείς και τον νεό και διαφορετικό εξωτερικό σχεδιασμό, τότε στην μεσαία κατηγορία τιμής, το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα το TCL 30 και το TCL 30+.

Για την TCL, η δημιουργία κορυφαίων ποιοτικά και τεχνικά οθονών θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι πλέον κάτι… εύκολο. Η εταιρεία έχει μια μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή τους, και δικαίως μπορεί να δηλώνει ότι είναι από τους λίγους κατασκευαστές Smartphones που παράγει ο ίδιος τις οθόνες που χρησιμοποιεί. Στα TCL 30 και TCL 30+ η ικανότητα αυτή της εταιρίας, είναι που της «επέτρεψε» να φέρει σε αυτή την κατηγορία, και στα δύο Smartphones μια άκρως εντυπωσιακή οθόνη.

Ακόμα και αν ένα AMOLED Panel είναι από μόνο του… εντυπωσιακό, τα TCL 30 και TCL 30+ δεν σταματούν εκεί. Συνδυάζουν την οθόνη αυτή με την τεχνολογία NXTVision, για ζωντανά και έντονα χρώματα, βελτιωμένη ευκρίνεια και δυναμικό εύρος σε φωτογραφίες, βίντεο αλλά και παιχνίδια πλέον.

Επειδή ένα Smartphone είναι σχεδιασμένο να μας ακολουθεί παντού, μια οθόνη πρέπει να είναι και όσο το δυνατόν πιο «φωτεινή» προκειμένου να μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε σε όλες τις συνθήκες. Με φωτεινότητα λοιπόν που φτάνει έως και τα 900nits σε εξωτερικούς χώρους, η οθόνη των TCL 30 και TCL 30+ ξεπερνά κατά πολύ και σε αυτόν τον τομέα, το «συνηθισμένο» για την κατηγορία τους.

Για την τέλεια εμπειρία θέασης μιας ταινίας και κάθε είδους βίντεο όμως, η οθόνη των TCL 30 και TCL 30+, συνδυάζει την χρωματική της απόδοση και την τεχνολογία NXTVision με δύο στερεοφωνικά ηχεία.

Μια κορυφαία οθόνη σαν και αυτή, είναι και το καλύτερο «μέσο προβολής» για τις φωτογραφίες μας. Για να βγάλουμε τις φωτογραφίες αυτές, τα TCL 30 και TCL 30+ έρχονται με μια νέα, βελτιωμένη κάμερα των 50mp. Με έξυπνες λειτουργίες όπως το Steady Snap για να αποτυπώνουμε αυτό που θέλουμε όσο γρήγορα και αν… κινείται, και το Movie Mode που μπορεί να γράψει βίντεο σε πιο «κινηματογραφική» αναλογία πλευρών 21:9. Με βελτιωμένη επίσης λειτουργία πορτραίτου που αναγνωρίζει και χαμηλότερα επίπεδα φωτισμού για ιδανές φωτογραφίες αυτού του είδους ακόμα και σε πιο … δύσκολες συνθήκες.

Επειδή όμως ένα Smartphone πρέπει να είναι και κάτι που … απολαμβάνουμε να κοιτάμε εκτός από το να χρησιμοποιούμε, τα TCL 30 και TCL 30+ ακολουθούν μια νεά σχεδιαστική «φιλοσοφία» της εταιρείας. Με κατασκευή από FiberGlass στο πίσω μέρος, με εντυπωσιακή αντοχή στις γρατζουνιές, αλλά και πολλές διαφορετικές επιλογές για να διαλέξει ο καθένας αυτή που ταιριάζει στο… στύλ του. Με εντυπωσιακά μικρό πάχος στα 7.4 χιλιοστά, ξεχωριστό και αυτό για την κατηγορία τους, και έντονες «γωνίες» που το κάνουν να ξεχωρίζει.

Τέλος, για να είναι πάντα μαζί μας, και να μας προσφέρει όλες τις δυνατότητες του, το TCL 30 και το TCL 30+ έρχονται με μια μεγάλη μπαταρία 5.010mAh στο εσωτερικό τους. Με βελτιώσεις σε επίπεδο λογισμικού για την καλύτερη διαχείριση ενέργειας, γρήγορη φόρτιση στα 18W και έξυπνη προσαρμογή για να «γεμίζει» την μπαταρία του λίγο πριν το χρειάστούμε και πάλι.

Για την TCL ο στόχος ήταν και παραμένει το να μπορούν όλοι να έχουν πρόσβαση σε κορυφαία Smartphones, με ξεχωριστές δυνατότητες και λογικό κόστος. Το TCL 30 και το TCL 30+ είναι οι νεότερες προτάσεις της εταιρείας που το… επιβεβαιώνουν αυτό

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights