Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Το κορυφαίο Xiaomi 12 Pro (με μικρή… καθυστέρηση!)

Το κορυφαίο Xiaomi 12 Pro (με μικρή… καθυστέρηση!)

απο Kostas Gliatiotis

Η Xiaomi έχει πλέον αποδείξει ότι είναι περισσότερο από ικανή να σχεδιάσει και να κατασκευάσει κορυφαία Premium Smartphones. Το Xiaomi 12 Pro είναι το νεότερο και μέχρι στιγμής τουλάχιστον, καλύτερο συνολικά Smartphone της νέας αντίστοιχα σειράς, από την οποία έχουμε ήδη γνωρίσει σε δικό του βίντεο το οικονομικότερο αλλά επίσης ιδιαίτερα ενδιαφέρον Xiaomi 12X. Αυτά που κάνουν το Xiaomi 12 Pro να ξεχωρίζει και να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον για τα χρήματα του, είναι … πολλά και διαφορετικά.

Η βασική του κάμερα, χρησιμοποιεί έναν προς το παρον τουλάχιστον, μοναδικό στην αγορά αισθητήρα των 50mp. Ο IMX707 της Sony, έχει μεγάλο φυσικό μέγεθος στο 1/1.28″, με πλεονεκτήματα στα επίπεδα φωτισμού που μπορεί να δει, αλλά και το πάντα προτιμότερο φυσικό Bokeh σε φωτογραφίες. Έχει φυσικά και OIS αλλά και Dual Pixel Auto focus, που συμπληρώνουν το κορυφαίο τεχνικά αυτό σύνολο. Μάλιστα και η Ultra wide κάμερα, αλλα και αυτή με το 2Χ οπτικό zoom, έχουν επίσης αισθητήρα των 50mp, με διαφορετικό φυσικό μέγεθος, αλλά προφανώς καλύτερη απόδοση από το συνηθισμένο. Μάλιστα, η κάμερα με το 2Χ οπτικό zoom, έχει και αυτή ένα διάφραγμα στον φακό της στο f/1.9 που είναι κάτι ασυνήθιστο και χρήσιμο σε αυτό το είδος φωτογραφίας.

Όμως και η οθόνη του Xiaomi 12 Pro είναι αντίστοιχα κορυφαία τεχνικά, και ένα από τα ελάχιστα Panel του είδους της. Το ότι χρησιμοποιεί ένα Super AMOLED Panel με ρυθμό ανανέωσης 120Hz μπορεί να θεωρείται “συνηθισμένο” πλέον, όμως έρχεται με υποστήριξη 12-bit “χρωματικού βάθους” κάτι που της επιτρέπει θεωρητικά και πρακτικά να προβάλλει έως και λίγο περισσότερο από … 60 δισεκατομμύρια διαφορετικές αποχρώσεις. Για την Xiaomi, θεωρείται δεδομένη η υποστήριξη του HDR10 αλλά και του Dolby Vision, σε σημαντικά οικονομικότερα Smartphones της όπως τα Xiaomi 11T και Xiaomi 11T Pro, και δεν θα μπορούσε φυσικά να απουσιάζει από το κορυφαίο της μοντέλο.

Το Xiaomi 12 Pro δεν είναι το πρώτο Smartphone της εταιρείας με ταχεία φόρτιση στα 120W, όμως έχει εξελιχθεί σημαντικά, προκειμένου να προσαρμόζεται ακόμα καλύτερα στις διαφορετικές συνθήκες, και να προστατευει ακόμα πιο αποτελεσματικά την μπαταρία του. Μάλιστα, η xiaomi δεν προσπαθεί να … πείσει για την αγάπη της προς το περιβάλλον με άσκοπο τρόπο, και περιλαμβάνει κανονικά στη συσκευασία του Smartphone τον φορτιστή των 120W.

Τέλος, χωρίς σε καμία περίπτωση να είναι λιγότερο σημαντικός, θεωρείται δεδομένο ότι στο εσωτερικό του υπάρχει ο Snapdragon 8gen1 επεξεργαστής της Qualcomm, που αυτή τη στιγμή τουλάχιστον είναι ότι πιο ισχυρό είναι διαθέσιμο στον χώρο των Android Smartphones.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights