Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ HUAWEI Matebook E: Laptop και Tablet σε ένα

HUAWEI Matebook E: Laptop και Tablet σε ένα

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο HUAWEI Matebook E είναι ένα 2 in 1 Laptop, που μπορεί να λειτουργήσει ανεξάρτητα από το πληκτρολόγιο του σαν ένα ιδιαίτερα ικανό Tablet. Αυτό είναι όπως πάντα το Unboxing video του. Το Matebook E έρχεται με Windows 11, τη νεότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft, κάτι που το κάνει έναν πλήρη φορητό υπολογιστή απλά με… διαφορετικό σχεδιασμό.

Όμως ξεχωρίζει εκτός των άλλων, για την εντυπωσιακή AMOLED οθόνη των 12.6 ιντσών, με ανάλυση 2560×1600 pixels που προφανώς είναι ευαίσθητη στην αφή, ενώ υποστηρίζει και το M-Pencil, την γραφίδα που έχει σχεδιάσει η HUAWEI. Σαν Tablet έχει και απόλυτα ικανοποιητικό βάρος, στα 700 περίπου γραμμάρια με δεδομένο πάντα το ότι “κρύβει” στο εσωτερικό του έναν πλήρες φορητό υπολογιστή. Φυσικά, η HUAWEI δίνει ιδιαίτερη σημασία και στην πρακτικότητα, με το Power Button του Matebook E να έχει για μια ακόμα φορά τον αισθητήρα αποτυπωμάτων ενσωματωμένο, αλλά και τέσσερα διαφορετικά ηχεία με πραγματικά υψηλή ένταση.

Έχει μια USB Type-C θύρα με Thunderbolt 4 υποστήριξη για σύνδεση πολλών συσκευών και εξωτερικής οθόνης ταυτόχρονα, αλλά και τέσσερα διαφορετικά ηχεία με ιδιαίτερα ικανοποιητική ένταση και απόδοση. Η θήκη τώρα, που είναι ταυτόχρονα και πληκτρολόγιο, έχει και ξεχωριστό Touchpad που είναι πρακτικά απαραίτητο για την χρήση των Windows 11 σε περιβάλλον γραφείου, ενώ σύνδέεται μηχανικά με το Matebook E εξασφαλίζοντας ότι δεν χρειάζεται δική της ξεχωριστή μπαταρία.

Στη χώρα μας το Matebook E θα έρθει σε διαφορερικές “διαμορφώσεις” αποθηκευτικού χώρου αλλά και επεξεργαστή. Αυτό που έχω στα χέρια μου για δοκιμή, έρχεται με έναν Intel i5-1130G7 με IrisXe κάρτα γραφικών της Intel, 512GB NVMe αποθηκευτικού χώρου αλλά και 16GB μνήμης RAM.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights