Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Poco M4 Pro Unboxing video (Όχι το 5G!)

Poco M4 Pro Unboxing video (Όχι το 5G!)

απο Kostas Gliatiotis

Το Poco M4 Pro είναι ένα ακόμα νέο Smartphone από την εταιρεία που έρχεται πλέον και επίσημα στη χώρα μας, και αυτό είναι το Unboxing video του. Κυκλοφορεί αρκετό καιρό μετά το Poco M4 Pro 5G, ένα αρκετά διαφορετικό Smartphone, και θα μπορούσε να πει κανείς ότι το “απλό” Poco M4 Pro είναι ένα συνολικά πιο ενδιαφέρον Smartphone. Θα κυκλοφορήσει και αυτό πολυ σύντομα από την Info-Quest και το δίκτυο των επίσημων συνεργατών της.

Έχει αρχικά μια σημαντικά καλύτερη, Super AMOLED οθόνη στις 6.43 ίντσες, με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz και θεωρητικά έως και 1.000nits φωτεινότητας. Το πρακτικό μέγιστο επίπεδο είναι στα 700nits σύμφωνα πάντα με την εταιρεία, τιμή που παραμένει απόλυτα ικανοποιητική για την κατηγορία τιμής που ανήκει το Smartphone.

Έχει μια βασική κάμερα στα 64mp που αποτελει και μια από τις διαφορές του με το Xiaomi Note 11S με το οποίο μοιράζεται πολλές ομοιότητες. Οι δύο υπόλοιπες κάμερες στο πίσω μέρος του Poco M4 Pro είναι οι συνηθισμένες, με Ultrawide φακό στα 8mp και μια Macro camera στα 2mp από την οποία απουσιάζει δυστυχώς το Auto focus.

Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Helio G96 της Mediatek, που παρότι παλαιότερος πλέον, έχει ικανοποιητικές επιδόσεις για την συγκεκριμένη κατηγορία τιμής, ενώ έρχεται και χωρίς κανενός είδους πρόβλημα σε κατανάλωση ενέργειας αλλά και θερμοκρασία λειτουργίας.  Συνδυάζεται με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου στην βασική έκδοδση του Poco M4 Pro. Θεωρητικά υπάρχουν αρκετές ακόμα εκδόσεις του Smartphone με 64 GB και 6GB RAM, 128GB και 8GB RAΜ αλλά και μια κορυφαία έκδοση με 256GB και 8GB RAM που είναι όμως άγνωστο αν θα γίνει διαθέσιμη και επίσημα στη χώρα μας.

Τέλος, η μπαταρία έχει την συνηθισμένη πλέον χωρητικότητα των 5.000mAh και ικανοποιητικά γρήγορη φόρτιση στα 33W με φορτιστή που περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία του, κάτι που δυστυχώς πλέον δεν θεωρείται δεδομένο ακόμα και σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights