Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme GT2 Unboxing video: Η λογική επιλογή

Realme GT2 Unboxing video: Η λογική επιλογή

απο Kostas Gliatiotis

Το Realme GT2 είναι η … λιγότερο ακριβή έκδοση της κορυφαίας σειράς από την εταιρεία, και αυτό είναι όπως πάντα το Unboxing video του. Σε άμεση σύγκριση με το κορυφαίο Realme GT2 Pro, έρχεται με συγκεκριμένες διαφορές προκειμένου να μειώσει το κόστος και την τιμή πώλησης του.

Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Snapdragon 888 επεξεργαστής της Qualcomm, που παραμένει ισχυρός ακόμα και ενα χρόνο μετά την παρουσίαση του, και για το μεγαλύτερο μέρος του αγοραστικού κοινού, οι επιδόσεις του είναι περισσότερο από ικανοποιητικές. Στο Realme GT2 συνδυάζεται με 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου στην βασική έκδοση και υπάρχει διαθέσιμη μια ακόμα, με 12GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου.

Το Realme GT2 διατηρεί τον Paper tech σχεδιασμό, με το πίσω μέρος του κατασκευασμένο από υλικό που θυμίζει μια χάρτινη επιφάνεια, ενώ σύμφωνα με την εταιρεία η κατασκευή του είναι πιο φιλική για το περιβάλλον.

Έχει και αυτό μια Super AMOLED οθόνη με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz, που όμως δεν είναι ένα LTPO 2.0 Panel, με αποτέλεσμα να έχει “περιορισμένο” έυρος προσαρμογής ανάλογα με την περίπτωση και την εφαρμογή. Είναι και ελάχιστα μικρότερη στις 6.62 ίντσες, ενώ έχει και FullHD+ ανάλυση στα 2400×1080 pixels.

Η βασική κάμερα του Realme GT2 διατηρεί τον ίδιο κορυφαίο σε απόδοση, IMX766 αισθητήρα της Sony των 50mp όπως και το κορυφαίο μοντέλο της σειράς, η Ultra wide κάμερα όμως έχει μειωμένη ανάλυση στα 8mp και συνοδεύεται από μια ακόμα Macro κάμερα στα 2mp χωρίς δυστυχώς Auto focus.

Τέλος, η μπαταρία διατηρεί και αυτή την χωρητικότητα στα 5.000mAh και την ταχεία φόρτιστη στα 65W ακριβώς όπως και το κορυφαίο μοντέλο της σειράς.

Βρείτε μας σε Social Media

Facebook: https://www.facebook.com/in2mobile

Instagram: https://www.instagram.com/in2mobile/

Twitter: https://twitter.com/in2mobilegr

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights