Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Galaxy Tab S8 Ultra: Εργασία και παιχνίδι όπως ποτέ άλλοτε

Galaxy Tab S8 Ultra: Εργασία και παιχνίδι όπως ποτέ άλλοτε

απο Kostas Gliatiotis

Για την Samsung, η σειρά Galaxy Tab S αποτελεί το «εργαλείο» που είναι σχεδιασμένο να ενισχύσει την παραγωγικότητα, αλλά και την καθημερινότητά μας.

Επειδή όμως οι ανάγκες και οι απαιτήσεις διαφέρουν, η νεότερη σειρά Samsung Galaxy Tab S8 έχει πλέον τρία … μέλη. Το Galaxy Tab S8 είναι σχεδιασμένο για τους πιο «παραδοσιακούς», το Galaxy Tab S8+ είναι για αυτούς που αναζητούν μια ακόμα μεγαλύτερη οθόνη, και το Galaxy Tab S8 Ultra είναι απλά το… μέγιστο Samsung Galaxy tablet όχι μόνο σε μέγεθος οθόνης αλλά και σε αυτά που προσφέρει.

Σε έναν κόσμο που η δουλειά γίνεται παντού και όχι παραδοσιακά σε ένα γραφείο, που η ψυχαγωγία είναι κάτι που μας ακολουθεί, και ένα βίντεο θέλουμε να το απολαμβάνουμε όπου και αν βρισκόμαστε, η νέα σειρά Galaxy Tab S8 μπορεί να γίνει ο νέος σας «σύντροφος».

Πιο λεπτά, πιο ελαφριά και πιο ισχυρά από ποτέ (σε σχέση με προηγούμενα μοντέλα). Κάθε ένα από τα τρία Galaxy Tab S8 έχει μια εντυπωσιακά φωτεινή οθόνη. Με ένα IPS LCD Panel στο Galaxy Tab S8 και μια Super AMOLED οθόνη στο Galaxy Tab S8+ και το Galaxy Tab S8 Ultra. Φυσικά… σύντροφος αυτής της οθόνης είναι για μια ακόμα φορά το S Pen, δημοφιλής γραφίδα της Samsung.

Με ακόμα μικρότερη καθυστέρηση απόκρισης και ρεαλιστική αίσθηση γραφίδας, είτε θέλουμε να σημειώσουμε κάτι στο Samsung Notes, είτε να εκφράσουμε τις καλλιτεχνικές μας «ανησυχίες», ο συνδυασμός του S Pen με το Samsung Galaxy Tab S8 είναι αυτός που θα χρειαστούμε.

Μια ακόμα «παράδοση» της σειράς Galaxy Tab S είναι φυσικά το ότι προσφέρουν εκπληκτικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Με επεξεργαστή κατασκευασμένο σε λιθογραφία 4nm για καλύτερη απόδοση και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, ο συνδυασμός με την οθόνη των 120Hz προσφέρει αμεσότητα αλλά και ευχάριστη εμπειρία.

Όμως τα «εργαλεία» που κρύβει το Galaxy Tab S8 δεν … τελειώνουν εδώ. Το Samsung DeX μετατρέπει το γραφικό περιβάλλον σε αυτό ενός υπολογιστή, προσφέροντας μας την επιφάνεια εργασίας που έχουμε συνηθίσει, με τις ευκολίες και τις δυνατότητες που χρειαζόμαστε στην καθημερινότητα μας.

Με έως και 16GB RAM αλλά και έως έως και 16GB RAM και αποθηκευτικό χώρο έως 512 GB
επεκτάσιμο μέσω κάρτας microSD μέχρι και επιπλέον 1TB, το Galaxy Tab S8 έχει το χώρο και τις επιδόσεις που μπορεί να χρειαστούμε.

To πιο σημαντικό όμως είναι ότι όποιο και από τα τρία νέα  Galaxy Tab S8 και αν επιλέξουμε, όποιο και αν καλύπτει τις απαιτήσεις μας, δεν πρόκειται να «χάσουμε» κάτι από αυτά. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τα εργαλεία παραγωγικότητας αλλά και ψυχαγωγίας που έχει σχεδιάσει η Samsung υπάρχουν και στις τρεις εκδόσεις, όπως φυσικά και οι εκπληκτικές επιδόσεις.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights