Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η realme παρουσίασε το realme 9 στην Ευρώπη

Η realme παρουσίασε το realme 9 στην Ευρώπη

απο Kostas Gliatiotis

Η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο, παρουσίασε σήμερα το τελευταίο smartphone της σειράς 9, το realme 9 4G, το οποίο διατίθεται σε τρεις χρωματικές παραλλαγές – Sunburst Gold, Meteor Black και Stargaze White – σε 2 διαφορετικές παραλλαγές διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου με τιμή €299 (6GB+128GB) και €319 (8GB+128GB).

 

Η πρώτη κάμερα 108MP ProLight με τον πιο πρόσφατο αισθητήρα HM της Samsung

Το realme 9 διαθέτει ένα προηγμένο σύστημα τριπλής κάμερας 108MP. Πιο συγκεκριμένα, περιλαμβάνει μια ισχυρή κύρια κάμερα 108MP που τροφοδοτείται από έναν αισθητήρα εικόνας Samsung ISOCELL HM6, έναν εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό και έναν φακό macro.

Η realme έφερε την επανάσταση στην τεχνολογία Nonapixel Plus, συνδυάζοντας 9 pixel σε ένα για να βελτιώσει σημαντικά την ευαισθησία φωτός σε χαμηλό σκοτάδι και την ικανότητα ελέγχου του θορύβου — παρέχοντας μια εξαιρετική απόδοση για νυχτερινές λήψεις. Παράλληλα, η αυτόματη εστίαση είναι έως και 9 φορές πιο ακριβής και μαζί με το 3x ζουμ μέσα στον αισθητήρα δίνουν στους χρήστες τη δυνατότητα να τραβούν εύκολα πεντακάθαρες και υπέροχες φωτογραφίες, εμπλουτίζοντας και τη λειτουργία street photography 2.0  στο realme 9 με Peak & Zoom και φίλτρο Pop 90’s.

Κορυφαία Κυματοειδής Ολογραφική Σχεδίαση

Η υφή του realme 9 είναι εμπνευσμένη από το φως στην έρημο. Καθώς το φως του ήλιου λάμπει στο πίσω κάλυμμα, το χρώμα θα αλλάξει. Το φως και η σκιά αποτυπώνεται στο χέρι σας σαν κυματισμός. Μέσα από 6 στρώματα εξαιρετικής δεξιοτεχνίας, η realme συνδύασε αρχικά τη διαδικασία επίστρωσης ατόμου πλάσματος και τη διαδικασία αποτύπωσης UV-nano για να πραγματοποιήσει κυματοειδής 3D υφή και σχέδιο με το εξαιρετικό εφέ κυματοειδούς φωτός.

Με βάρος μόλις 178 g και βελτιωμένο προφίλ 7,99 mm, το realme 9 προσφέρει μια άνετη εμπειρία σε κάθε κράτημα.

 

Ισχυρός επεξεργαστής Qualcomm 4G Snapdragon 680

Το realme 9 έρχεται με τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 680, ο οποίος συνδυάζει τους εξαιρετικά ικανούς Cortex-A73 & Cortex-A53 στην οκταπύρηνη CPU του, με ταχύτητα έως και 2,4 GHz. Ο επεξεργαστής Snapdragon 680 χρησιμοποιεί την προηγμένη διαδικασία παραγωγής 6nm που εγγυάται έως και 20% καλύτερη απόδοση ισχύος σε σύγκριση με την τεχνολογία 11nm. Ο επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 680 φέρνει την ισχυρή GPU Adreno 610. Με βαθμολογία AnTuTu 285.893.

Επιπλέον, το realme 9 έχει οθόνη Super AMOLED 90Hz με ρυθμό ανανέωσης 90Hz για άνετη εμπειρία θέασης. Ο ρυθμός δειγματοληψίας αφής 360 Hz κάνει την εμπειρία παιχνιδιού να φαίνεται πολλή ομαλή. Το realme 9 προσφέρει μια ανώτερη οπτική εμπειρία με την οθόνη 6,4 ιντσών και την εξαιρετική αναλογία οθόνης προς σώμα 90,8% μαζί με την νέα επικάλυψη Corning Gorilla Glass 5.

 

Με μια ισχυρή φόρτιση 33 W, είναι εφικτή η ταχύτερη φόρτιση με την τεχνολογία φόρτισης υψηλής τάσης και χαμηλού ρεύματος, η οποία μπορεί να φορτίσει την τεράστια μπαταρία 5000 mAh στο 100% σε μόλις 75 λεπτά και στο 50% σε μόλις 31 λεπτά.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της realme – https://www.realme.com/

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights