Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Vivo V23 5G Unboxing: Πολυτέλεια, ομορφιά και ικανότητες

Vivo V23 5G Unboxing: Πολυτέλεια, ομορφιά και ικανότητες

απο Kostas Gliatiotis

Η Vivo ξεκίνησε επίσημα την παρουσία της στη χώρα μας, με τέσσερα διαφορετικά Smartphones, και το Vivo 23 5G είναι ταυτόχρονα το πιο premium αλλά και το πιο ικανό από αυτα. Παραδοσιακά, αυτό είναι το Unboxing video του, μερικές ημέρες πριν ακολουθήσει φυσικά και το αναλυτικό του review.

Το Vivo V23 5G κάνει άμεσα ξεκάθαρο με την εμφάνιση του ότι είναι ένα ποιοτικό και πολυτελές Smartphone, που απευθύνεται σε όσους θέλουν να συνδυάσουν την πολυτέλεια αυτή, με τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται στην καθημερινότητα τους. Είναι κατασκευασμένο από γυαλί και αλουμίνιο, σε μια κατηγορία τιμής που δυστυχώς αυτό “λείπει” τα τελευταία χρόνια από τα περισσότερα Smartphones άλλων εταιρειών.

Έχει όμως και μια ιδιαίτερα φωτεινή, Super AMOLED Οθόνη, με ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz, και φυσικά ενσωματωμένο αισθητήρα αποτυπωμάτων. Το Vivo V23 5G δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της κάμερας, και μάλιστα είναι ιδανικό και για τους λάτρεις των… Selfies. Έχει δύο διαφορετικές κάμερες στην μπροστινή πλευρά του, η βασική από τις οποίες έχει ανάλυση 50mp. Η δεύτερη από αυτές είναι χρήσιμη με τον δικό της τρόπο, αφού έχει έναν Ultra wide φακό, για ένα σημαντικά μεγαλύτερο πλάνο σε κάθε φωτογραφία.

Φυσικά, και οι τρεις κάμερες στο πίσω μέρος του V23 5G είναι αντίστοιχα ικανές για την κατηγορία τιμής του. Η βασική έχει έναν αισθητήρα των 64mp, με έμφαση και στη νυχτερινή φωτογραφία, ενώ αυτη με τον Ultra wide φακό και εδώ, είναι ίσως πιο “συνηθισμένη” στα 8mp.

Στο εσωτερικό του Vivo V23 5G βρίσκεται ο Dimensity 920 επεξεργαστής της Mediatek, με υποστήριξη προφανώς για δίκτυα πέμπτης γενιάς. Προσφέρει τις επιδόσεις που πρέπει να έχει ένα Smartphone σε αυτή την κατηγορία τιμής, ενώ η μοναδική έκδοση του Smartphone που θα είναι επίσημα διαθέσιμη στη χώρα μας, έρχεται με 12GB RAM και 256GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου. Προφανώς, το Vivo V23 5G έρχεται με Android 12, όπως “πρέπει” στην κατηγορία τιμής που ανήκει, και την αντίστοιχα νεότερη έκδοση του γραφικού περιβάλλοντος της εταιρείας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights